Elazığ’da torbacılara operasyon: 5 tutuklama

Elazığ’da uyuşturucu madde satışı yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 5 şüpheli tutuklandı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele...

Elazığ’da uyuşturucu madde satışı yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 5 şüpheli tutuklandı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında uyuşturucu madde kullanan şahıslara ve sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyon yapıldı. Operasyonda, 7 şüpheliye ‘Uyuşturucu Madde Kullanmak’ suçundan adli işlem yapılırken, gözaltına alınan 5 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. 5 şüpheli, ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yapılan aramalarda ise 5 parça halinde 16,68 gram esrar maddesi, 6 parça halinde 5,18 gram Metamfetamin maddesi, 2 parça halinde 4,12 gram Kannabinoid maddesi, 8 bin 362 adet sentetik ecza maddesi, 1 adet hassas terazi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin 950 TL ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Eşini öldürdü, ardından intihar etti
Polisin durduğu araçta 11 adet tabanca çıktı
Patlamada hayatını kaybeden 2 çocuk babası son yolculuğuna uğurlandı
Avcılar’da seyir halindeki dolmuşun kapsısı aniden açılınca, yolcu yere çakıldı
Patnos’ta trafik kazası: 2’si ağır 8 kişi yaralandı
Sincan’da beton mikseri devrildi
Lastiği patlayan minibüs şarampole devrildi: 2 yaralı
Erciş’te trafik kazası: 1 yaralı
Gaziantep’te 61 adet tarihi eser niteliğinde sikke ele geçirildi
Mantar toplarken ayağı kırılan kadını ekipler kurtardı