Elazığ’da hasta ve yakınlarının katkısı ile el işi ve resim sergisi açıldı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine bağlı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi (YGAP) Birimi hasta ve çalışanlarının katkılarıyla hazırlanan el işi ve resim sergisinin açılış töreni yapıldı.Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine...

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine bağlı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi (YGAP) Birimi hasta ve çalışanlarının katkılarıyla hazırlanan el işi ve resim sergisinin açılış töreni yapıldı.
Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine bağlı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi (YGAP) Birimi hasta ve çalışanlarının katkılarıyla hazırlanan ve 4 gün sürecek olan el işi ve resim sergisinin açılış töreni gerçekleştirildi.
Serginin açılışına Elazığ Cumhuriyet Savcısı Taner Karacaoğlu, İl Sağlık Müdürü Vekili Uzm. Dr. Ramazan Gürgöze, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Nülüfer Kılıç, Destek Hizmetleri Başkanı Muammer Açıkkapu, hastane Başhekimi Doç. Dr. Şüheda Kaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar ve kurum yöneticileri katıldı.
Halk Eğitim usta öğreticilerinin desteğiyle YGAP Biriminde tedavi gören hastalar ve YGAP Birimi çalışanlarının ürettikleri eserler dört gün boyunca sergilenecek.

Yerel Haberleri

Srebrenitsa Katliamı’nda ölenler Gömeç’te anıldı
Patnos’ta sağanak yağış hayatı felç etti
Tüp patlaması sonucu hayatını kaybeden Postalcı toprağa verildi
Çorum Belediyesi ihtiyaç sahiplerini unutmadı
SGM miniklerinin tabiatın kalbinde unutulmaz yolculuğu
Vali Çiftçi: “Devlet selin yaralarını saracak”
Milletvekili Çalkın, "Kars’a Et ve Süt Kurumu irtibat bürosu açılacak"
17 yaşındaki kaza kurbanı genç son yolculuğuna uğurlandı
Konyaaltı Belediyesi vatandaşları dansla buluşturdu
Gaziantep Büyükşehir yaz kurslarında hedef 100 bin