Elazığ belediyesi Şehir Lokantası, açılışa hazır

Elazığ Belediyesi, örnek bir projeyi daha hayata geçirerek Şehir Lokantasını vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Her kesime hitap edecek ve ekonomik olmasının yanında kaliteli yemekleri vatandaşlarla buluşturacak olan Elazığ Belediye...

Elazığ Belediyesi, örnek bir projeyi daha hayata geçirerek Şehir Lokantasını vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Her kesime hitap edecek ve ekonomik olmasının yanında kaliteli yemekleri vatandaşlarla buluşturacak olan Elazığ Belediyesi Şehir Lokantası, açılışa hazır.
Sosyal Belediyecilikte Elazığ Vizyonu sloganıyla başladığı ikinci hizmet döneminde şehri yatırımlarla donatmaya ve Elazığlıların yaşamlarına dokunmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, örnek bir projeyi daha hizmete sunmaya hazırlanıyor. Et ve Süt Kurumu ürünlerinin daha uygun fiyatlarla kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırıldığı Et Satış Mağazasını hizmete sunan, sofraların vazgeçilmezi temel gıda ürünü ekmeğe daha ekonomik ve sağlıklı bir şekilde erişilebilmesini sağlayacak Halk Ekmek Üretim Tesisini şehre kazandıracak olan Başkan Şerifoğulları, sosyal belediyecilikte hizmet ağını Şehir Lokantası ile güçlendirecek. Tam donanımlı yapısıyla önemli sanatsal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde açılacak olan Şehir Lokantası, toplam 300 metrekare alan üzerinde oluşturuldu. Tekli, çift kişilik ve dört kişilik masalardan oluşan Şehir Lokantası, ızgara, sulu yemek, çorba, salata ve meyveden oluşacak zengin menüsü ile de vatandaşlara hizmet sağlayacak.
Tüm hazırlıkların tamamlandığı Elazığ Belediyesi Şehir Lokantasının, kısa bir süre içerisinde açılışının yapılarak vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor.

Ekonomi Haberleri

Kuraklık zeytini de vurdu
Hintli turistler Adana lezzetlerine hayran kaldı
Büyükşehir’in desteği Balıkesirli çiftçinin yüzünü güldürüyor
Özbekistan, ekonomisini çeşitlendirme çabalarına devam ediyor
TRUK Hızlandırma Programı ile sürdürülebilirlik odaklı girişimler küresel pazarlara açılıyor
2. el otomobil piyasasında 400 ile 700 bin TL arasındaki araçlarda hareketlilik
Mor yapraklı, kırmızı lifli safranı görmek için tarlalara akın ediyorlar
Sakarya’da ona ‘elmas’ deniliyor: Coğrafi işaretli kabağın tarladan sofraya yolculuğu başladı
Bakan Bolat: “Deprem bölgesine iki yılda 2 trilyon liranın epey üzerinde kaynak aktarıldı”
Biçerdöver operatörlerinin zorlu mesaisi devam ediyor