Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş mazbatasını aldı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ertaş, Edremit İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı.Edremit’te 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Bele...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ertaş, Edremit İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı.
Edremit’te 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Belediye Başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Mehmet Ertaş kazandı. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ailesi, vatandaşlar, partililer ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Edremit İlçe Seçim Kurulu’na giderek, mazbatasını aldı.
Mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Ertaş “Partim adına, gerek ilçe yönetimim adına, Edremitliler adına böyle onur verici bir görevi üstlendiğimden dolayı çok mutluyum. Edremit’te her şey çok daha farklı, çok daha güzel olacak. Edremit, her zamankinden çok daha farklı ve barış içerisinde yaşayan bir kent olacağına inanıyorum ve başaracağız bunu ekibimle birlikte. Çok teşekkür ederim.”dedi.

Siyaset Haberleri

İran’dan Yahya Sinwar açıklaması: “Gençler ve çocuklar için bir model olacak”
AB liderleri, göçmenlerin geri dönüşlerinin hızlandırılması için yasa değişikliği çağrısı yaptı
Biden ve Netanyahu telefonda görüştü
Pentagon: "ABD, Hamas liderlerinin izlenmesi ve yerlerinin tespit edilmesiyle ilgili olarak bilgi ve istihbarat katkısında bulunmuştur"
Biden: "Hem İsrailliler hem de Filistinliler için daha iyi bir gelecek sağlayacak siyasi bir çözüm için fırsat var”
Fatih Erbakan: "Dünyada huzurun ve barışın adaletin tesis edilmesini istiyoruz"
Netanyahu’dan "saldırılara devam" mesajı
NATO Genel Sekreteri Rutte: “Kremlin’de birileri duracağımızı düşünüyorsa, böyle bir şey olmayacak”
Hamas lideri Sinwar’ın ölümünün ardından FKÖ toplandı
NATO Savunma Bakanları, Yüksek Görünürlüklü Projeler Niyet Mektuplarını imzaladı