Edirne Otoyol Jandarma Komutanlığı dualar ile açıldı

Edirne’de, 24 saat esasına göre çalışacak Otoyol Jandarma Komutanlığı ekiplerinin hizmet noktasının açılışı dualarla yapıldı.Edirne’de 15 Ekim 2024 tarihi itibarıyla yeni teslim alınan 11 araç ve 2 motosiklet ile Otoyol Jandarma Komuta...

Edirne’de, 24 saat esasına göre çalışacak Otoyol Jandarma Komutanlığı ekiplerinin hizmet noktasının açılışı dualarla yapıldı.
Edirne’de 15 Ekim 2024 tarihi itibarıyla yeni teslim alınan 11 araç ve 2 motosiklet ile Otoyol Jandarma Komutanlığının göreve başlaması dolayısıyla bir açılış töreni gerçekleştirdi. Törene, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun da katıldı. Açılış, kurban kesimi ve dua okunmasıyla yapıldı.
Otoyol Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesindeki otoyollarda emniyet, asayiş ve trafik güvenliğini sağlama görevini üstlenecek. Hedefleri arasında trafik akışının kesintisiz sürdürülmesi, trafik kazalarının önlenmesi, kazalara hızlı müdahale edilmesi ve kaza sonrası kayıpların en aza indirilmesi bulunuyor. Ayrıca, kurallara uymayan sürücülerin tespitiyle denetimlerin kesintisiz yürütülmesi ve sürücüler üzerindeki yakalanma riski algısının artırılması amaçlanıyor.

Edirne Otoyol Jandarma Komutanlığı dualar ile açıldıEdirne Otoyol Jandarma Komutanlığı dualar ile açıldı

Asayiş Haberleri

MSB: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi."
Kuşadası’nda sağlık çalışanlarına “Narkorehber” eğitimi verildi
Esenler’de çatıdan düşen parçalardan saniyelerle kurtuldu
Vali Hatipoğlu: "94 yaralımız hastaneye intikal etti"
Kocaeli’de otomobil kaldırıma çıktı: 1’i bebek 3 yaralı
Diyarbakır’da yemekten zehirlenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı
Konya’da tarihi evlerin bulunduğu sokaktaki yangın korkuttu
Trafik kazasında yanarak ölen futbolcu toprağa verildi
Kahramanmaraş’ta hurdalık yangını
Diyarbakır’da terör propagandası yapan 15 kişi gözaltına alındı