Doğu ve Batı Karadeniz için fırtına uyarısı

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Doğu ve Batı Karadeniz için fırtına beklendiğini duyurdu.Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Doğu ve Batı Karadeniz’de 15 Haziran Cumartesi kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini açıkladı. Açıklamada, 'Ba...

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Doğu ve Batı Karadeniz için fırtına beklendiğini duyurdu.
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Doğu ve Batı Karadeniz’de 15 Haziran Cumartesi kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini açıkladı. Açıklamada, "Batı Karadeniz’in doğusunda rüzgarın, 15 Haziran Cumartesi gününün ilk saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (saatte 50-75 km) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’de ise rüzgarın, 15 Haziran Cumartesi günün ilk saatlerinde batısında zamanla genelinde batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (saatte 50-75) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, akşam saatlerinde doğusunda, akşam saatlerinden sonra batısında etkisini kaybetmesi beklenmektedir" denildi.
Samsun Valiliği ise, ulaşımda aksamaların meydana gelebileceğini belirterek, dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.

Yaşam Haberleri

Giresun’da kar yağışı nedeniyle mahsur kalan çobanlar kurtarıldı
Kar ve soğukta yayladan zorlu iniş yolculuğu
Elazığ’da otluk alanda korkutan yangın
Sakarya’nın o mahallelerine bin 200 metrelik yeni atıksu hattı
Ahlat’ta domuz sürüsü görüntülendi
Nemrut Kalderası’nın bir yanı sonbahar bir yanı kış
Gümüşhane’de kar ve sis buluştu ortaya tablo gibi bir fotoğraf çıktı
Simillium ile mücadelede yüzde 95 başarı yakaladı
Talas Belediyesi’nin topraksız tarım ürünü safran çiçek açtı
Kahverengi kokarcaya karşı 9 ilçede eş zamanlı mücadele