Diyarbakır’da 50 dönüm ekili arazi ve biçerdöver yandı

Diyarbakır Çınar ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle ekili alanda çıkan yangın sonucu 50 dönümlük tarla ve biçerdöver alev aldı.Yangın, Çınar ilçesi Pembe Viran köyünde henüz bilinmeyen bir nedenle buğday ve arpa ekili arazide çıktı...

Diyarbakır Çınar ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle ekili alanda çıkan yangın sonucu 50 dönümlük tarla ve biçerdöver alev aldı.
Yangın, Çınar ilçesi Pembe Viran köyünde henüz bilinmeyen bir nedenle buğday ve arpa ekili arazide çıktı. Yangının büyümesiyle biçerdöver alevlerin arasında kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
Vatandaşlar ve ekiplerin yardımıyla söndürülen yangında biçerdöver kullanılamaz hale gelirken, 50 dönüm ekili arazi zarara uğradı. Biçerdöverin yandığı an bir vatandaşın telefon kamerasıyla kaydedildi.
Köylülerden Hatip Kinay, “Lütfen sigara içip izmaritini tarlaya atmayın. Bütün çiftçilerin emeği yoksa heba olur. Bir anlık zevkiniz için lütfen çiftçiyi zarara sokmayın. Çiftçinin emeğini boşa harcamayın” dedi.

Asayiş Haberleri

Karaman’da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor
Mersin’de 2 kişinin öldüğü 35 kişinin yaralandığı kaza anı kamerada
Nazilli’deki yangında 1 hektar alan zarar gördü
Firari hükümlü Kırklareli’nde yakalandı
Jandarmanın bulduğu yaralı tilki koruma altına alındı
Aydınlatma direğine çarpıp devrildi
Diyarbakır’da anız yangınlarına 9 TOMA müdahale etti
Menteşe Otogarı’nda 45 kilo menşei belirsiz et ürünü ele geçirdi
Avcılar’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan elektrik direğine çarparak devrilmesi sonucu direk altında kalan 5 yaya yaralandı. Olay sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk...
Cumhuriyet tarihinin en büyük yasa dışı bahis operasyonuna 83 tutuklama