Dışişleri: "Türkiye’nin Suriye halkının esenliği için gösterdiği çabalar ve ilkeli duruşu, her türlü provokasyonun üzerindedir"

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Türkiye’nin Suriye halkının esenliği için gösterdiği çabalar ve ilkeli duruşu, her türlü provokasyonun üzerindedir” denildi.Dışişleri Bakanlığı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Zanlıs...

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Türkiye’nin Suriye halkının esenliği için gösterdiği çabalar ve ilkeli duruşu, her türlü provokasyonun üzerindedir” denildi.
Dışişleri Bakanlığı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Zanlısı hakkında devletimizin adli süreçleri işlettiği bir suçun ardından Kayseri’de yaşanan üzücü hadiselerin, sınırlarımızın ötesinde de birtakım provokasyonlara malzeme edilmesi yanlıştır. Türkiye’nin Suriye halkının esenliği için gösterdiği çabalar ve ilkeli duruşu, her türlü provokasyonun üzerindedir” ifadeleri yer aldı.

Siyaset Haberleri

Bakan Kurum: “6 Şubat depreminin mali faturası 104 milyar doları aştı”
Eski Başkan Baki Ergül toprağa verildi
Başkan Yavaş Afyonkarahisar’da çeşitli temaslarda bulundu
Biden: “Trump ile canlı yayın tartışması kötü bir geceydi”
TDT Devlet Başkanları Gayrıresmi Zirvesi’nde Karabağ Deklarasyonu imzalandı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Orta Koridoru geliştirme konusunda ülkelerimizce yapılacak çalışmalar Türk Dünyasının küresel rolünü ortaya koyacaktır”
Cumhurbaşkanı Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: “21. yüzyıl, Türk dünyasının gelişme yüzyılı olmalıdır”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TDT Zirvesi’nde Aliyev tarafından karşılandı
Bakan Fidan: “Alfabe birliğini bir an önce tesis etmeliyiz”