Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz’a tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın sosyal medya platformunda yaptığı paylaşıma tepki göstererek, 'İsrail’in ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan kirli propaganda faaliyetleri ve psikolojik harekat girişimleri s...

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın sosyal medya platformunda yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "İsrail’in ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan kirli propaganda faaliyetleri ve psikolojik harekat girişimleri sonuçsuz kalacaktır" açıklamasını yaptı.
Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın bir sosyal medya platformunda yaptığı paylaşım hakkında yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "İsrail Dışişleri Bakanı, İsrail tarafından Filistinlilere karşı işlenmekte olan suçları bir dizi yalan, iftira ve saygısızlığın arkasına gizlemeye çalışmaktadır. Ancak, İsrail’in ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan kirli propaganda faaliyetleri ve psikolojik harekât girişimleri sonuçsuz kalacaktır. İktidarda kalmak amacıyla Gazze’de 40 bine yakın Filistinliyi öldüren ve bölgesel bir savaş başlatmak isteyen Netanyahu hükümetinin üyeleri, uluslararası mahkemelerde yargılanacak ve işledikleri suçların hesabını vereceklerdir" ifadelerine yer verildi.
Açıklamada, Türkiye’nin Filistin halkının adalet ve barış içinde yaşama hakkını savunmaya devam edeceği de kaydedildi.

Siyaset Haberleri

Özgür Özel, Mardin’de nikah şahidi oldu
Bakan Uraloğlu’ndan Instagram açıklaması: "Biz asla yasakçı bir zihniyet içerisinde değiliz"
Bakan Göktaş: "Sakarya Hendek’te bir fabrikada gerçekleşen patlama sonucunda yaralanan ve olaydan etkilenen vatandaşlarımız için psikososyal destek ekiplerimizi ivedilikle görevlendirdik"
İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Trabzon’da şehit ailesine taziye ziyareti
Gençlik ve Spor Bakanı Bak: “Bu millete hizmet etmeye devam ediyoruz”
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: “Fabrikada meydana gelen patlamayı araştırmak için 2 müfettiş görevlendirildi”
AK Parti Uşak Milletvekili Güneş Kula’da temaslarda bulundu
Bakan Göktaş: “729 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızı kamuya atayacağımızı duyurmak istiyoruz”
AK Parti Bursa saha çalışmaları startını verdi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Manisa’da