Discord üzerinden suç içerikli paylaşımlar hakkında çalışmalar devam ediyor

Erişim engeli getirilen “Discord” isimli sosyal platform üzerinden suç içerikli paylaşımlar yapan kişiler hakkında çalışmalar devam ediyor.İstanbul’da 2 kadının öldürülmesi olayının ardından tartışılan ve erişim engeli getirilen “Disco...

Erişim engeli getirilen “Discord” isimli sosyal platform üzerinden suç içerikli paylaşımlar yapan kişiler hakkında çalışmalar devam ediyor.
İstanbul’da 2 kadının öldürülmesi olayının ardından tartışılan ve erişim engeli getirilen “Discord” isimli sosyal medya platformu hakkında Emniyet ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Halkı yanıltıcı şekilde yayın ve dezenformasyon yaptığı tespit edilen “Haha” isimli grubun kurucuları olan 3 şüpheli yakalandı. Ankara’da bulunan T.D. İstanbul’da bulunan F.T. ve Konya’da bulunan M.Ö. tutuklandı. Ayrıca “C31K” isimli grubun yöneticilerinden olan E.G. Tokat’ta yakalanarak tutuklanırken, İstanbul’da bulunan A.T. hakkında ise ev hapsi tedbiri uygulandı. Discord üzerinden bir kadının kendisine kolonya döktürülüp yaktırılmasına dair paylaşımda adı geçen ve gözaltına alınan Ö.P. ise tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Jandarma ekipleri 48 saatte 31 aranan şahsı yakaladı
Gaziantep’te aile katliamı: 6 ölü
Ormanda kaybolan emekli öğretmen 14 saat sonra bulundu
İstiklal Caddesi’nde polise bıçakla saldıran şüpheli yakalandı
Evde ürettikleri kaçak alkolleri satan şüpheliler yakalandı
Yaşlı çift ormanda ölü bulundu: Hipotermi geçirdikleri düşünülüyor
Ceviz ağacından düşen adam hayatını kaybetti
Elektrik işçisi direkten düşerek hayatını kaybetti
Bursa’da akılalmaz olay : Hastaneye ait ambulansın ve güvenlik kulübesinin camlarını kırdılar
Tunceli’de mikser devrildi: 1 yaralı