Didim’de servisçilere yerinde hizmet

Aydın’ın Didim ilçesinde faaliyet gösteren servis aracı işletmecilerinin 2024-2025 yılı çalışma ruhsatı vize yenileme ve güzergah belgesi işlemleri başladı.Didim’de Halk Pazarı’nda gerçekleştirilen işlemler kapsamında Aydın Büyükşehir...

Aydın’ın Didim ilçesinde faaliyet gösteren servis aracı işletmecilerinin 2024-2025 yılı çalışma ruhsatı vize yenileme ve güzergah belgesi işlemleri başladı.
Didim’de Halk Pazarı’nda gerçekleştirilen işlemler kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Zabıtası ekiplerince 2024-2025 yılı çalışma ruhsatı vize yenileme ve güzergah belgesi işlemleri yapılmaya başlandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Zabıtası ekipleri tarafından ilçedeki P plakalı araçlara uygunluk belgesi verildi.

Türkiye Haberleri

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay: “Anayasa değişikliğine hiç kimsenin ihtiyacı yoksa işçinin, işsizin, kadının, çocuğun ihtiyacı var"
Sağlık Bakanı Memişoğlu: "Sağlıkla ilgili şiddete toleransımız yok"
Nazilli Yeşilyurt Mahallesi’nde yollar yenileniyor
Aydın emniyetine yeni araçları teslim edildi
Başakşehir’de kentsel dönüşümü tamamlanan yapıların anahtar teslim töreni gerçekleşti
Küçükçekmece’de üzerine şömine devrilen çocuk hayatını kaybetti
Beyoğlu Belediyesi’nin 2025 yılı mali bütçesi kabul edildi
İğneada’da yaşanan sel ile ilgili işletme sahibi ile diğer sanıklar için "olası kast ile öldürme ile yaralama" cezası talep edildi
Dünya kız çocukları günü Beylikdüzü’nde kutlandı
Bakırköy Belediye Başkanı meclis toplantısında çalışmalarını anlattı