DHBT Sınavı için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu mesai yapacak

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, hafta sonu gerçekleştirilecek 2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (2024-DHBT) dolayısıyla hafta sonu Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünün açık bulundurulacağ...

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, hafta sonu gerçekleştirilecek 2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (2024-DHBT) dolayısıyla hafta sonu Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğünün açık bulundurulacağı kaydedildi.
Konuyla ilgili kurumdan yapılan yazılı açıklamada, "22 Eylül 2024 tarihinde 2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (2024-DHBT) yapılacaktır. Nüfus Cüzdanını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adayların, Nüfus Müdürlüklerine başvurarak ‘Sınav Giriş Belgesi’ ile bir adet fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli fotoğraflı, imzalı- mühürlü ‘Geçici Kimlik Belgesi’ düzenlenebilecektir. MERNİS nüfus bilgilerinde sorun olan adayların bilgi güncelleme işlemlerinin yapılabilmesi için 22 Eylül 2024 Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü açık bulundurulacaktır” ifadelerine yer verildi.

Türkiye Haberleri

Antalya’da Gaziler Günü gururla kutlandı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Atatürk Havalimanı terminalini ‘Terminal İstanbul’ projesiyle dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz”
Müge Anlı, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nu gündeme taşıdı
Maltepe’nin ‘huzur’u için bir araya geldiler
Gaziler Günü Aliağa’da törenle kutlandı
Bakırköy Adliyesi Kızılay ile işbirliği içerisinde kan bağışı kampanyasına destek verdi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: "Ülkemizi Türkiye Yüzyılında dijital teknolojilerde devler ligine taşıyacağız"
Hulusi Akar: “Son olaylardan sonra gördük ki dijital vatanımıza sahip çıkmak zorundayız”
Yüreğir’de gaziler onuruna yemek verildi
Bodrum’da Gaziler Günü kutlandı