Deprem anında binadan kopan molozlardan kıl payı kurtuldu: O anlar kamerada

Merkez üssü Malatya’nın Kale ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depreme Elazığ’da yakalananlar kendilerini korkuyla dışarı attı. Bir kadının binadan kopan moloz parçalarından kıl payı kurtulma anı, kameralara yansıdı.Afet ve Acil Duru...

Merkez üssü Malatya’nın Kale ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depreme Elazığ’da yakalananlar kendilerini korkuyla dışarı attı. Bir kadının binadan kopan moloz parçalarından kıl payı kurtulma anı, kameralara yansıdı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre, Malatya’nın Kale ilçesinde saat 10.46’da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok ilde hissedilen deprem anına ilişkin kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Elazığ’da ise deprem anı ve vatandaşları kaçışması güvenlik kameralarına yansıdı. Bir görüntüde sokakta yakalanan vatandaşlar panik içinde kaçıştığı görülüyor. Görüntülerde ayrıca, sokak üzerinde bulunan bir binanın dış cephesinden kopan beton ve sıva parçalarının bir kadın yanına düştüğü görülüyor. Kopan parçaların yere düşmesi ile toz dumanının çıktığı ve kadının kıl payı kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Asayiş Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu’na zorla getirilme kararı
Düzce’de iki mahallede çıkan yangınlar kısa sürede söndürüldü
Sinir krizi geçirdi, öfkesini ATM’lerden çıkardı
Kapının üzerinden atlamak isteyen çocuğun koluna demir saplandı
Hisarcık’ta orman yangını
Samsun’da 61 yıl hapis cezasıyla aranan kadın yakalandı
Aydın’da aranan 201 şahıs jandarmaya takıldı
Jandarmadan ‘Sıcak Nokta’ uygulaması
Osmaniye’de vincin çarptığı işçi hayatını kaybetti
Öğrencileri taşıyan minibüs ile tır çarpıştı: 12’si öğrenci 13 yaralı