Denizli’de rehber ve acentalara yönelik denetimler devam ediyor

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de tur faaliyeti gerçekleştirilen acentalar ve turizm rehberlerine yönelik denetimlerde tespit eksiklikler hakkında işlem yapıldı.Denizli’de tur faaliyeti gerçekleştirilen acentalar ve turizm rehberlerine y...

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de tur faaliyeti gerçekleştirilen acentalar ve turizm rehberlerine yönelik denetimlerde tespit eksiklikler hakkında işlem yapıldı.

Denizli’de tur faaliyeti gerçekleştirilen acentalar ve turizm rehberlerine yönelik olarak Denizli- Tavas karayolu üzerinde Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aydın Turizm Rehberleri Odası, Turist Rehberleri Odaları Birliği ve TÜRSAB Pamukkale Bölge Temsil Kurulu işbirliğinde denetim gerçekleştirildi.

Denetimde 7 adet rehbersiz tur faaliyeti, 2 adet belgesiz rehberlik faaliyeti, 6 adet sözleşme yapmayan rehber, 3 adet acenta rehber sözleşmesi yapmayan acenta, 2 adet acenta belge eksikliği, 3 adet sözleşmeyi yanında bulundurmayan rehber, 1 adet zorunlu seyahat sigortası yapmayan acenta tespit edildi. Tespit edilen eksikliklerle ilgili olarak idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Kültür Haberleri

Giresun’da Ahilik Haftasına kadınlar damga vurdu
DenizBank, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın ana destekçisi oldu
10 sanatçı Kapadokya’da resim sergisi açtı
Başkan Seyrek: ’’Koruma Bölge Kurulu bilime ve yönetmeliğe göre karar almalıdır’’
Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, muhtarlarla bir araya geldi
Muratpaşa’da Gitar Festivali başlıyor
Mercan Dede, ATSO’da unutulmaz bir konserle sevenleriyle buluştu
Beyağaç Belediyesi okuyucularla yazarları buluşturdu
’My Dream’ sergisi sanatseverlerle buluşuyor
Kütahya Vahîd Paşa Yazma Eser Kütüphanesi 18 bin 294 eserle hizmet veriyor