Denizli’de orman temizliği yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonu, , Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle 20 Ekim Pazar günü Türkiye genelinde gençler ve gönüllülerin katılımıyla eş zamanlı orman temizliği yapılacak.Gençlerin çevreye duyarlılığını artırm...

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonu, , Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle 20 Ekim Pazar günü Türkiye genelinde gençler ve gönüllülerin katılımıyla eş zamanlı orman temizliği yapılacak.

Gençlerin çevreye duyarlılığını artırmak, sürdürülebilir çevre bilincini güçlendirmek ve ormanların korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla 20 Ekim Pazar günü saat 11.00’de Yenişehir Millet Ormanında yapılacak etkinlikle geniş katılımlı orman temizliği gerçekleştirilecek. Etkinliğe üniversite öğrenci toplulukları, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, belediyeler, özel sektör temsilcileri ve diğer kamu kurumları da destek verecek.

‘Gençlerimizin çevre bilincini güçlendirmeyi amaçlıyoruz”
81 ilde eş zamanlı gerçekleşecek etkinlik için düşüncelerini paylaşan Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, özellikle gençlerin çevre bilincini güçlendirmeyi ve sürdürülebilir çevre anlayışını daha geniş kitlelere yaymayı hedeflediklerini kaydetti. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakılması için ülke çapında yapılacak bu etkinliğin çok önemli olduğunu belirten İlman, her yaştan doğasever vatandaşları orman temizliği etknliğine davet etti.

Yaşam Haberleri

Mevsimin ilk karı yağdı: Bin 725 rakımlı yayla kısmen beyaza büründü
Yaylada otlayan koyunlar kar altında kaldı
Muş’ta dolu yağışı etkili oldu
Ilgaz Dağı’na mevsimin ilk karı düştü
Bolu’dan kar manzaraları
Meteorolojiden Çankırı için zirai don uyarısı
Eskişehir’de hava sıcaklığı 0 dereceye kadar düşecek
Malazgirt’te yağmur ve dolu etkili oldu
Palandöken beyaza büründü
Kulp’ta aşırı yağış sonucu mahsur kalan şoför kurtarıldı