DeepL yeni özelliğini duyurdu

DeepL, kurumsal iletişim ve marka tutarlılığıyla ilgili sorunların çözümü için ’Sözlükçe Oluşturucu’yu tanıttı. Yeni Sözlükçe Oluşturucu’nun yanı sıra genişletilmiş dil desteği ve daha fazlasını da içeren gelişmiş DeepL sözlükçe işlevi, kür...

DeepL, kurumsal iletişim ve marka tutarlılığıyla ilgili sorunların çözümü için ’Sözlükçe Oluşturucu’yu tanıttı. Yeni Sözlükçe Oluşturucu’nun yanı sıra genişletilmiş dil desteği ve daha fazlasını da içeren gelişmiş DeepL sözlükçe işlevi, küresel çapta iş çevirilerine hız kazandırarak zaman, emek ve maliyet tasarrufu hedefliyor.

Uluslararası dil AI şirketi DeepL, profesyonellerin ve şirketlerin belirli terimlerin çevirilerini kişiselleştirmelerine imkan tanıyacak çeviri tutarlılığını ve doğruluğunu artıran yeni özelliğinde çeşitli güncellemeler yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre; yeni Sözlükçe Oluşturucu’nun yanı sıra genişletilmiş dil desteği ve daha fazlasını da içeren gelişmiş DeepL sözlükçe işlevi, küresel çapta iş çevirilerine hız kazandırarak zaman, emek ve maliyet tasarrufu hedefliyor.

Özellik ayrıca çeşitli yeni dillerde ve DeepL’in tarayıcı uzantıları ve entegrasyonlarında da sunulacak. Yapılan açıklamaya göre; yeni özellik hem web üzerinden hem de Google Workspace ve Microsoft 365 gibi uygulamalarda daha da erişilebilir ve akıcı bir kullanıcı deneyimi için mevcut iş akışlarına uyum sağlıyor.

Ürün Başkan Yardımcısı Christopher Osborne, "AI destekli çeviriler, günümüzün giderek daha bağlantılı bir hal alan dünyasında dil engellerini aşmak isteyen işletmeler için büyük öneme sahip. Sürekli olarak DeepL deneyimini iyileştirmenin ve dünya çapında 100 binin üzerindeki müşterimize daha fazla katma değer ve yatırım getirisi sağlamanın yollarını araştırıyoruz" dedi.

Ekonomi Haberleri

Ticaret Bakanlığı’ndan Necibe Batmaz’a ’Ahi Esnaf Beratı’
GASBEM ev sahipliğinde MYK Bölgesel bilgilendirme semineri gerçekleştirildi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: ’’OVP’nin en önemli önceliği enflasyonu tek haneye düşürmektir’’
Ağustos ayında kartlı ödemeler 1,42 trilyon liraya ulaştı
Yerli turistlerin tatil keyfi bitti, yabancıların Bodrum’daki eğlencesi devam ediyor
Resmi rezerv varlıkları Ağustos’ta 149,4 milyar dolar oldu
Merkez Bankası’nın toplam rezervleri arttı
Emlak Konut GYO 1.1 milyar TL’lik ihale gerçekleştirdi
Gediz’de işsizlikle mücadele için yeni yatırım arayışı
Saimbeyli sumağı üretim alanı genişletilerek ekonomiye kazandırılacak