Damatların biri terledi diğeri sevindi

Karabük’te iki arkadaş gelin arabasının önünü kesme amaçlı tavla oynayarak damattan bahşiş alırken, başka bir düğünde ise damadın arkadaşları 40 metre uzunluğunda para taktılar.Karabük’te bir düğün konvoyunun önünü kesen iki arkadaş, g...

Karabük’te iki arkadaş gelin arabasının önünü kesme amaçlı tavla oynayarak damattan bahşiş alırken, başka bir düğünde ise damadın arkadaşları 40 metre uzunluğunda para taktılar.
Karabük’te bir düğün konvoyunun önünü kesen iki arkadaş, gelin arabasının önünde tavla oynamaya başladı.
Damadı çağırarak aldıkları beğenmeyen 2 kişi yolu açmamakta ısrar ederek oynadıkları oyuna devam etti. Sonrasında sağdıcın desteğiyle de yeterince para toplayan arkadaşlar yolu açarak düğün konvoyuna müsaade etti. Damadın terlediği ve tebessüm ettiren anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Başka bir düğünde ise Eren Cefakar isimli damadın arkadaşları, aralarında topladıkları bin 500 lirayı 5’er liralık banknotlar haline getirerek, iğneyle birbirine tutturup, takı töreninde boynuna doladı. Yaklaşık 1 dakika süren takı sonrası gençler Eren ve Tuğba Cefakar çiftini tebrik etti.

Asayiş Haberleri

Silivri’de çocuğunun gözü önünde eşini darp etti: O anlar kamerada
Şüphelinin yakını polise bıçakla saldırdı, yaralının yakınları tekme ve yumruk attı: 3 gözaltı
Konya’da cezaevi firarisi uyuşturucu ile yakalandı
Susurluk’ta boğulma vakası: Bir vatandaş hayatını kaybetti
Düğün konvoyunu tehlikeye sokak kamyon sürücüsü tepkilere neden oldu
Kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı
Elazığ’da 700 bin lira değerinde sahte para ele geçirildi: 1 tutuklama
MSB: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 2 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyinde belirlediği 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi."
Hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 şahıstan biri yakalandı
Seydikemer’de orman yangını