Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bedel ödeyerek milletimize kazandırdığımız hak ve hürriyetlerin vesayet heveslileri tarafından gasp edilmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Bedel ödeyerek milletimize kazandırdığımız hak ve hürriyetlerin vesayet heveslileri tarafından gasp edilmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz.'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Bedel ödeyerek milletimize kazandırdığımız hak ve hürriyetlerin vesayet heveslileri tarafından gasp edilmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz."

Siyaset Haberleri

Borrell: “Lübnan’a daha fazla askeri müdahaleden kaçınılması gerekiyor”
İsrail, Lübnan’da planladığı bir dizi sınırlı kara operasyonu hakkında ABD’yi bilgilendirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Uluslararası toplum, İsrail’in tüm bölgeyi ateşe atan bu haydutluğuna daha fazla sessiz kalamaz"
CHP ve Almanya Sosyal Demokrat Parti arasında siyasi işbirliği protokolü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugün ayrıca ülkemizin ticari hayatını zehirleyen fırsatçılık sorununa karşı aldığımız tedbirleri masaya yatırdık. Vatandaşın rızkına göz dikenlere göz açtırmamakta kararlıyız."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yeni düzensiz göç akınlarına karşı tedbirlerimizi de sınır ötesinde alıyoruz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İslam alemini ve dünyanın vicdan sahibi tüm ülkelerini bu modern barbarlığa karşı birleşmeye davet ediyorum. İsrail’e karşı ’insanlık ittifakının’ kurulmadığı her gün, bilinmelidir ki tehlike daha...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail, katliam politikalarıyla nesiller boyu devam edecek husumet tohumları serpmekte; ona destek verenler de bu suça ortak olmaktadır. İsrail, dozunu artırdığı devlet terörüyle sadece uluslarara...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Açık söylüyorum, biz bu zulme, bu barbarlığa asla rıza göstermeyiz. Siyonist lobinin şahsımızı hedef alan hadsizliklerine de boyun eğmeyiz."
UNRWA Genel Komiseri Lazzarini: “İsrail, UNRWA’yı terör örgütü ilan etmeyi amaçlıyor”