Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Düzeyli İstişare Konseyi Toplantısı’na başkanlık etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile Yüksek Düzeyli İstişare Konseyi Toplantısı’na başkanlık etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turu çerçevesinde geldiği Arnavutluk’ta temaslarını sürdürüyo...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile Yüksek Düzeyli İstişare Konseyi Toplantısı’na başkanlık etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turu çerçevesinde geldiği Arnavutluk’ta temaslarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkent Tiran’da Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile Yüksek Düzeyli İstişare Konseyi Toplantısı’na başkanlık etti.
Toplantıya Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Düzeyli İstişare Konseyi Toplantısı’na başkanlık ettiCumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Düzeyli İstişare Konseyi Toplantısı’na başkanlık etti

Siyaset Haberleri

İtalya Savunma Bakanı: "İsrail güçleri tarafından gerçekleştirilen ve tekrarlanan düşmanca eylemler savaş suçu teşkil edebilir”
Bakan Güler: "İsrail’in Filistin’de sergilediği devlet terörünü Lübnan’a yayma çabaları güney coğrafyamızın kargaşaya sürüklenmesi riskini artırmıştır”
Emine Erdoğan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bayram Begay’ın eşi Armanda Begay ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Arnavutluk Başbakanı Rama, Namazgah Camii’ni ibadete açtı
CHP Genel Başkanı Özel, Şehitler Abidesinde Atatürk Anıtına çelenk bıraktı
Kadına şiddetin araştırılmasına yönelik komisyon kurulacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk’taki Namazgah Cami’nin açılışında, “İsrail’in devlet terörü durdurulmalı” ifadelerini kullanarak, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Lübnan’a saldırarak barış istemediğ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesi Belgrad sokakları Türk bayraklarıyla donatıldı
İtalya Savunma Bakanlığı, UNIFIL saldırısının ardından İsrail Büyükelçisini bakanlığa çağırdı
Başkan Başdeğirmen itfaiye ekipleriyle bir araya geldi