Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tataristan’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi’ne katılmak için Rusya’ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’a geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi’ne katılmak üzere özel uçak 'CAN' ile Rusya’ya bağlı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi’ne katılmak için Rusya’ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’a geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi’ne katılmak üzere özel uçak "CAN" ile Rusya’ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Uluslararası Kazan Havalimanı’nda Tataristan Başbakanı Birinci Yardımcısı Rustem Nigmatulen, Kazan Belediye Başkanı İlsur Metşin, Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç ile Moskova Büyükelçiliği ve Kazan Başkonsolosluğu yetkilileri karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Tataristan ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat da eşlik ediyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zirve marjında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor. Liderlerin ikili ilişkilerin yanı sıra uluslararası gelişmeler üzerine de fikir alışverişinde bulunması bekleniyor.

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “(TUSAŞ saldırısı) 4 şehidimiz var 14 yaralımız var”
CHP Genel Başkanı Özel: "Bu saldırıyı görünce insanın aklına buradaki zamanlamanın ne kadar dikkat çekici olduğunu da düşünmeden geçemiyor"
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Suudi Arabistan’da
Bakan Yerlikaya: “Maalesef 4 şehidimiz, 14 yaralımız var, 3’ünün durumu ağır"
MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kard...
AK Parti Sözcüsü Çelik : "TUSAŞ yerleşkesine yapılan terör saldırısını lanetliyoruz"
Azerbaycan Dışişleri Bakanlığından Ankara’daki terör saldırısına kınama
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "4 şehit, 14 yaralımız var, 3’ünün durumu ağır."
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Kimlik bilgileri belirlenince örgüt de ortaya çıkacak."
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, BRICS Zirvesi’nde özellikle Orta Doğu’daki trajik durumla ilgili görüşüleceğini belirterek, “Türkiye ve Rusya bu konuda aynı konumda" dedi.