Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo Cumhuriyeti Devlet Başkanı Nguesso ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazan’da Kongo Cumhuriyeti Devlet Başkanı Denis Sassou Nguesso ile görüştü.BRICS Zirvesi’ne katılma üzere Rusya’ya bağlı Tataristan’ın Kazan şehrine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazan’da Kongo Cumhuriyeti Devlet Başkanı Denis Sassou Nguesso ile görüştü.
BRICS Zirvesi’ne katılma üzere Rusya’ya bağlı Tataristan’ın Kazan şehrine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü temaslarına başladı. BRICS Liderler Zirvesi kapsamında önce aile fotoğrafı çekiminde yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra zirveye katıldı. Erdoğan daha sonra ikili temasları kapsamında ise Kongo Cumhuriyeti Devlet Başkanı Denis Sassou Nguesso ile görüştü.

Siyaset Haberleri

Aliyev: “İklim değişikliği, küresel güvenlik, hukukun üstünlüğü, karşılıklı saygı gibi konularda ortak anlayışa ulaşmak için çabalarımızı sürdüreceğiz””
İstanbul’da düzenlenen SAHA EXPO Fuarı’nda TUSAŞ standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Savunma sanayimizi hedef alan saldırı muradına eremeyecek. Gurur duyduğumuz savunma sanayii firmalarımızla ü...
ABD’de başkanlık yarışı: Trump, Harris’in 2 puan önünde
CHP lideri Özel: "(TUSAŞ’a saldırı) Türkiye’ye yön verilmeye çalışıldığı, istikamet vermeye çalışıldığı ve siyasete yön verilmeye çalışıldığı bir durumdur"
Hamas’tan “General Plan” uyarısı: “Gazze’de yıkıcı sonuçlar doğuracak”
TUSAŞ’a yönelik terör saldırısında yaralanan Murat Solmaz’a CHP Lideri Özel’den "Geçmiş olsun" ziyareti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan TUSAŞ’ta "milli birlik" mesajı
Bakan Tunç: “Terörle mücadeledeki kararlılığımız hiçbir zaman sekteye uğramayacak”
Kumluca’da Cumhuriyet’in 101. yılı anısına 450 fidan dikildi
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Kim, hangi planı yaparsa yapsın hedeften dönmeyeceğiz."