Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz.”

Siyaset Haberleri

Çorum Belediyesi’nden geleneksel sünnet şöleni
İsrail Cumhurbaşkanı Herzog: “(Ülkede) Salt çoğunluk esir anlaşmasını destekliyor”
Ankara Kent Konseyi 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı
Bakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Lammy ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Esed adım attığı anda biz de ona karşı o yaklaşımı gösteririz, davetimizi yapacağız"
Diyarbakır’da DEM’li belediyeden Et ve Süt Kurumu’na tahsis edilen mağazaya kapatma girişimi
Bakan Kurum: “Amacımız yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslimini gerçekleştirmek olacak”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Beşar Esed şu anda Türkiye ile ilişkileri düzeltme noktasında bir adım attığı anda biz de ona karşı o yaklaşımı gösteririz. Biz davetimizi yapacağız. İnşallah bu davetle birlikte de Türkiye-Suriye...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bozkurt işaretini yapan Merih’e verilen bu ceza, Merih’in şahsına değildir. Aslında Türkiye’nin millet olarak yapısına dönük verilmiş olan bir cezadır."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Tüm olumsuzluklara rağmen A Milli Futbol Takımımız Hollanda gibi bir futbol ekolüne adeta kök söktürdü. En az galip gelmiş kadar stattan başımız dik ayrıldık."