Çukurova Uluslararası Havalimanı açılış için gün sayıyor

Vali Ali Hamza Pehlivan, yapımı tamamlanan ve açılış için gün sayan Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda incelemede bulundu.Mersin Valisi Pehlivan ve beraberindeki heyet, havalimanı içerisinde ve çevresinde inceleme yaptı, yürütülen ça...

Vali Ali Hamza Pehlivan, yapımı tamamlanan ve açılış için gün sayan Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda incelemede bulundu.
Mersin Valisi Pehlivan ve beraberindeki heyet, havalimanı içerisinde ve çevresinde inceleme yaptı, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İncelemenin ardından Vali Pehlivan başkanlığında Çukurova Uluslararası Havalimanı yerleşkesinde güvenlik ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanan ve açılış aşamasına gelen havalimanının güvenliği ve sorumlu birimlerin koordinasyon içinde yerine getireceği iş ve işlemlere ilişkin hususlar hakkında değerlendirme yapıldı, ilgili muhtelif kararlar alındı.
Toplantıya, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Komutan Tuğamiral Oğuz Bavbek, DHMİ Havaalanı Müdürü Seracettin Yıldırım, Favori Air-Port İşletme Müdürü Oğuz Oflaz ve ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Türkiye Haberleri

Kula’nın kurtuluşunun 102. yılı etkinliklerinde İnci Mercan rüzgarı esti
Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı
Bakan Memişoğlu’ndan kaza yapan ambulans ekibine geçmiş olsun ziyareti
Hac Umre Seyahat Acentaları Derneği uyardı: “Ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için son tarih 16 Eylül”
Sultangazi Belediyesi 5. Yaz Spor Okulları Kapanış Programı düzenledi
Bolu Dağı Tüneli trafiğe açıldı: Trafik çilesi bitti
Herkes merak ediyordu; sebebi belli oldu
Büyükkılıç’tan, Kayseri’nin zirvesinde esnaf ziyareti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan vatandaşlara çağrı: “Lütfen ihbar edin”
Bursa’da insanların düşmesine sebep olan çukur onarıldı