Cube Ümraniye: ‘İnovasyonun yeni merkezi’

Finansal teknolojilerde yenilikçi projelere destek sağlayan Cube Ümraniye Kuluçka Merkezi, girişimcilere modern çalışma alanlarından mentorluk hizmetlerine kadar kapsamlı imkânlar sunarak İstanbul’un finans ekosisteminde önemli bir rol oynu...

Finansal teknolojilerde yenilikçi projelere destek sağlayan Cube Ümraniye Kuluçka Merkezi, girişimcilere modern çalışma alanlarından mentorluk hizmetlerine kadar kapsamlı imkânlar sunarak İstanbul’un finans ekosisteminde önemli bir rol oynuyor.

Ümraniye Belediyesi, 2023 yılında Teknopark İstanbul ve İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirdiği Cube Ümraniye Kuluçka Merkezi ile girişimcilerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. Finansal teknolojiler alanındaki projelere odaklanan merkez, girişimcilere modern ofis alanlarının yanı sıra eğitimler, etkinlikler ve mentorluk gibi geniş bir destek yelpazesi sunuyor.
Cube Ümraniye, yatırımcı buluşmalarından akademik danışmanlığa, teknoloji transferi desteğinden veri tabanı erişimlerine kadar sunduğu imkânlarla girişimcilerin iş fikirlerini geliştirmelerine imkan tanıyor. Bir yıl önce Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın katılımıyla açılan bu inovasyon merkezi, finansal teknolojilerdeki yenilikçi projelere verdiği destekle İstanbul’un girişimcilik dünyasında fark oluşturmaya devam ediyor.

Cube Ümraniye: ‘İnovasyonun yeni merkezi’Cube Ümraniye: ‘İnovasyonun yeni merkezi’

Türkiye Haberleri

Zeytinburnu’nda 10. Öykü Yarışması için başvurular başladı
Yazar Efiloğlu: “Kitap fuarlarını bir medeniyetin değişimi, dönüşümü olarak algılamak lazım”
Vali Çiçek ve Çolakbayrakdar’dan Muhtarlar Günü mesajı
Sultanbeyli’de ‘Muhtarlar Günü’ coşkuyla kutlandı
Muhtarlardan VEDAŞ’a pankartlı teşekkür
Alişan Kapaklıkaya: "Her yılda gittikçe artan bir ilgiyle karşılaşıyorum"
Celil Anık’tan onurlu davranış: Oda Başkanlığından istifa etti
Başkan Çerçioğlu Aydınlıları sağlıklı hayat ile buluşturuyor
Yalova’da Muhtarlar Akademisi için protokol imzalandı
Kükürtlü’deki trafik levhaları yenilendi