Çocukları hem güldüren hem de bilgilendiren eğlence

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) çocuklar için 'Aslan ile Fare' isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Miniklerin eğlenirken öğrendiği oyunda, iş birliği ve sosyal sorumluluk anlayışı başta olmak üzere birçok eğitici konu yer aldı....

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) çocuklar için "Aslan ile Fare" isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Miniklerin eğlenirken öğrendiği oyunda, iş birliği ve sosyal sorumluluk anlayışı başta olmak üzere birçok eğitici konu yer aldı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi çocukları "Aslan ile Fare" isimli tiyatro oyununda buluşturdu. Üç Kafadar Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen ve miniklerin büyük beğenisini kazanan tiyatro oyunu, iki ayrı seansta sahnelendi. Miniklerin büyük heyecanla takip ettiği oyun, renkli görüntülere sahne oldu ve kahkahayla geçti.
Yazar Tarık Şerbetçioğlu tarafından yazılan oyun, İskender Bağcılar, Fahri Kıncır, Sevda Yıldırım, Hülya Taştemel’in performansıyla gerçekleştirildi. Minik izleyicilerin eğlenirken öğrendiği tiyatro oyununda, iş birliği ve sosyal sorumluluk anlayışı başta olmak üzere çocukların kendini doğru ve etkili ifade edebilme yeteneğini kazanabilmesi ve problem çözme becerisini geliştirmesi gibi birçok eğitici konu yer alıyor.

Çocukları hem güldüren hem de bilgilendiren eğlence

Kültür Haberleri

Bodrum’da denizin derinliklerinde sanat eserleri mavi sularla buluştu
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: "Iğdır, turizm potansiyeli yüksek bir şehirdir"
Mersin ’Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali’ ile renklenecek
Öğrencilerden gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı
Mardin’de restorasyonu tamamlanan 400 yıllık Süryani Çarşısı açıldı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu yeni oyunuyla sahneye çıkıyor
Diyarbakır’da bin 600 yıllık Saint George Kilisesi’nin kubbesi 100 yıl sonra takıldı
Başkan Ataç kadın üreticilerin gününü kutladı
ABD’li gelin Türk düğünüyle evlendi
6. Alanya Kitap Fuarı 18 Ekim’de kapılarını açıyor