Çocuklar istedi, kaymakam yerine getirdi: Batman’da köy okullarına çocuk parkları yapıldı

Batman Valisi Ekrem Canalp ve Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ün köy ziyaretleri kapsamında karşılaştıkları çocukların, okullara park yapılması talebi yerine getirildi.Batman Valisi Ekrem Canalp ve Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ün Danagö...

Batman Valisi Ekrem Canalp ve Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ün köy ziyaretleri kapsamında karşılaştıkları çocukların, okullara park yapılması talebi yerine getirildi.
Batman Valisi Ekrem Canalp ve Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ün Danagözü ve Gümüşörgü köylerinde vatandaşlarla yaptığı toplantıda, çocuklar okul bahçesine oyun parkı yapılmasını istemişti. Harekete geçen kaymakamlık çocukların bu isteğini yerine getirerek oyun parklarını kurdurdu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Güngör, ’’Batman Valimiz Ekrem Canalp’in ilçemiz köylerinde yaptığı halkla buluşma toplantılarında, çocuklarımızın talep ettiği çocuk oyun parkı yapımı tamamlanarak, parkımızın okul bahçesine kurulumu yapıldı. Yapılan çalışmalar köyümüze ve okulumuza hayırlı olsun, çocuklarımız güzel günlerde kullansınlar. Desteklerinden dolayı Valimiz Ekrem Canalp olmak üzere emeği geçen tüm idarecilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Yaşam Haberleri

Uşak’ta kaldırımlar daha konforlu hale geliyor
Uşak Valiliğinden zirai meteorolojik uyarı
Alanya’da orman yangını
Başiskele’de çevre kirliliğine izin verilmiyor
Annesi kenti güzelleştiriyor, kızı rekorlar kırıyor
’Karadeniz de küresel değişimlerden nasibini alıyor’
Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı
Çöp konteynerleri yıkanarak kötü konunun önüne geçiliyor
Sakarya’nın yüksek kesimleri kısmen beyaza büründü
Polatlı ve çevresinde Akbaba sürüsü görüldü