Çocuk işçiliğini önleme projesine destek

Düzce Belediyesi, ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi Projesi’ne destek verdi. Fındık işçisi olarak Düzce’ye gelen ailelerin çocukları için Çocuk Üniversitesi’nde eğlenceli etkinlikler düzenlendi.Düzce’de ‘Mevsimlik Tarımda...

Düzce Belediyesi, ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi Projesi’ne destek verdi. Fındık işçisi olarak Düzce’ye gelen ailelerin çocukları için Çocuk Üniversitesi’nde eğlenceli etkinlikler düzenlendi.
Düzce’de ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğine Hayır!’ sloganı ile uygulanan Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi Projesi’ne destek veren Düzce Belediyesi, misafir çocukları Çocuk Üniversitesi’nde ağırladı. Düzce’ye gelen fındık işçilerinin çocukları, Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Çocuk Üniversitesi’nde unutamayacakları bir gün yaşadı.
Çocuk Üniversitesi tarafından hazırlanan etkinlikte, misafir çocuklar kendileri için hazırlanan pastayı keserek, animasyon filmi izledi. Çeşitli sportif aktivitelere katılan, fiziksel gelişim, görsel sanatlar ve müzik atölyelerinden yararlanan çocuklar, şarkılar söyleyip dans ederek eğlenceli ve keyifli saatler geçirdi.

Yerel Haberleri

Şehitkamil’deki camilerde temizlik çalışması
Başkan Aydın şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi
Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor
Diyarbakır’da husumetli aileler iş adamı Çubuk’un araya girmesiyle barıştırıldı
Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşlar 10 gündür Narin’in mezarını ziyaret ediyor
’Simitçi Salim’ el arabasıyla her gün binlerce adım atıyor
Türkiye hafızlık yarışması finalleri Siirt’te düzenlenecek
Iğdırlılar kan bağışı için seferber oldu
AİÇÜ Fen Edebiyat Fakültesi’nde yeni bir bilgisayar laboratuvarı açıldı
Mahalleliden birlik ve beraberlik pikniği