Çiftçiler köylerde bilgilendiriliyor

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri, çiftçileri köylerde bilgilendirmeye devam ediyor. Ekipler, Sancaktepe ve Örence köylerinde bilgilendirme faaliyetinde bulundu. Çiftçilere, tarımla alakalı birçok konuda bilgiler aktarılarak,...

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri, çiftçileri köylerde bilgilendirmeye devam ediyor. Ekipler, Sancaktepe ve Örence köylerinde bilgilendirme faaliyetinde bulundu. Çiftçilere, tarımla alakalı birçok konuda bilgiler aktarılarak, görüşmeler yapıldı.
Köylerdeki programlarına devam eden İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modelinin tanıtımını yaparak, destekleme miktarlarından bahsedip, münavebe uygulamasını anlattılar. Sancaktepe köy meydanında ve Örence Köy Konağı’nda çiftçilerin misafirleri olan, E-Devlet üzerinden ÇKS kayıt işlemleri konularında, çiftçileri bilgilendiren ekipler, çiftçilere tarımla ilgili birçok alanda önemli bilgiler verdiler. Verilen bilgileri can kulağıyla dinleyen çiftçiler, bilgilendirme faaliyetinin sonunda merak ettikleri soruları da ekiplere sordular. İlgi ve alakalarından dolayı ekiplere teşekkür eden çiftçiler, tarım personellerine çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Eğitim Haberleri

Muğla TEK Koleji Rusya’da Türkiye’yi temsil edecek
Bigadiç’te İlçe Milli Eğitim Müdürü Şinasi Özulus göreve başladı
Elazığ’da avcı adaylarına yönelik kurs düzenlendi
Kadir Has Üniversitesi Türkiye’nin en iyi 8’inci üniversitesi seçildi
Kastamonu Üniversitesi, THE 2025 Dünya Üniversite Sıralamasında
Başkan Çelik: “Eğitime destek olmaya devam edeceğiz”
Denizli Orman Bölge Müdürlüğünden Uşak’ta üretim standardizasyonu ve güvenlik tatbikatı
Emet MYO’da oryantasyon programları
Yozgat’ta öğrenciler bilime doyacak
Uluslararası öğrenciler oryantasyon programında bir araya geldi