Çiftçiler bilgilendiriliyor

Adıyaman Sulama Birliği Başkanı Mehmet Eryılmaz, Adıyaman’da çiftçilerin yılda üç ürün alabilmesi için tarla kiralayıp çiftçileri bilgilendirdiklerini söyledi.Çiftçilerin daha iyi ürünler alabilmesi tarla kiralayıp ürün diktiklerini ve...

Adıyaman Sulama Birliği Başkanı Mehmet Eryılmaz, Adıyaman’da çiftçilerin yılda üç ürün alabilmesi için tarla kiralayıp çiftçileri bilgilendirdiklerini söyledi.
Çiftçilerin daha iyi ürünler alabilmesi tarla kiralayıp ürün diktiklerini ve dikilen ürünler üzerinden çiftçilere bilgi verdiklerini dile getiren Sulama Birliği Başkanı Mehmet Eryılmaz, bilgi için çiftçileri beklediklerini söyledi.
Kiralanan tarlalarda dikilen ürünleri yerinde inceleyen AK Parti Adıyaman İl Başkanı Bülent Kablan, oldukça güzel bir uygulama olduğunu dile getirdi. Burada bilgiler alan Başkan Kablan, emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sulama Birliği Başkanı Mehmet Eryılmaz, "Adıyaman’ın verimli topraklarında ürün çeşitliliğini arttırarak çiftçilerimizin yılda 3 ürün alma imkanının olduğunu göstermek amacıyla Çamgazi kıyısında kiraladığımız tarlada ekimini gerçekleştirdiğimiz ürünleri yerinde görmeye ve detaylı bilgilendirme için çiftçilerimizi birliğimize bekliyoruz” diye konuştu.

Yerel Haberleri

Belediye ibadethanelerin temizliğini yapıyor
Yenişehirlioğlu’ndan Şahinbey Millet Kütüphanesine tam not
Nesli tükenme tehlikesindeki porsuk aracın çarpması sonucu telef oldu
İstasyonda 6 bin 268 araç ve 201 bin 285 hayvan kontrol edildi
Samsun, ’çocukta sağlık tedbiri’ sayısında metropol şehirleri solladı
Erdal Erzincan konseri büyük ilgi gördü
KBÜ’nün paydaşı olduğu ’Karabük Bilim Şenliği’ başlıyor
Halikarnas Balıkçısı, 51. ölüm yıl dönümünde Bodrum’da anıldı
Bahçelievler sakinleri şenlikte buluştu
Gölbaşı ilçe stadyumu santra vuruşuyla açıldı