Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından sahte işlemler hakkında vatandaşlara uyarı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü personelinin isimleri kullanılarak menfaat temin etme amaçlı yapılan sahte işlemlere itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.Bakanlığın sosyal medya...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü personelinin isimleri kullanılarak menfaat temin etme amaçlı yapılan sahte işlemlere itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğümüz personellerinin isimleri kullanılarak menfaat temin etme amacıyla sahte işlemler yapıldığına dair duyumlar alınmaktadır. Genel müdürlüğümüzün tüm işlemleri elektronik ortamda ve güvenli bir şekilde yürütülmektedir. Elektronik ortamda yürütülmeyen, menfaat temin etme amaçlı sahte işlemlere itibar edilmemesi mağduriyet yaşanmaması adına önem arz etmektedir. Bu tür sahte işlemler hakkında gerekli hukuki tatbikatlar kurumumuzca yapılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Türkiye Haberleri

Antalya’da Gaziler Günü gururla kutlandı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Atatürk Havalimanı terminalini ‘Terminal İstanbul’ projesiyle dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz”
Müge Anlı, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu’nu gündeme taşıdı
Maltepe’nin ‘huzur’u için bir araya geldiler
Gaziler Günü Aliağa’da törenle kutlandı
Bakırköy Adliyesi Kızılay ile işbirliği içerisinde kan bağışı kampanyasına destek verdi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: "Ülkemizi Türkiye Yüzyılında dijital teknolojilerde devler ligine taşıyacağız"
Hulusi Akar: “Son olaylardan sonra gördük ki dijital vatanımıza sahip çıkmak zorundayız”
Yüreğir’de gaziler onuruna yemek verildi
Bodrum’da Gaziler Günü kutlandı