Çelik; “Her zaman destekçiniz olacağız”

Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen programa katıldı.Programda bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Çelik: “Son yıllarda devletimi...

Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen programa katıldı.
Programda bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Çelik: “Son yıllarda devletimiz engelli hakları konusunda çok ciddi adımlar attı. Önümüzdeki yıllarda da inşallah engelli hakları konusunda iyileştirici adımlar atılmaya devam eder. Valilik olarak sizlerin hem sosyal hem de ekonomik hayatın her alanındaki haklarınızı en güzel şekilde kullanmanıza özen göstereceğiz. Bugün sizlerle burada olmaktan çok büyük keyif aldığımızı, kapımızın sizlere her daim açık olduğunu belirtmek isterim.” dedi.
Konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Çelik, engelli vatandaşlara mikrofon uzatarak günlük hayatta karşılaştıkları sorunları dinledi.

Yerel Haberleri

Çorum’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi: Yollar dereye döndü, ev ve iş yerlerini su bastı
Bakan Yerlikaya’dan şehit polisin ailesine ziyaret
25 saatlik bekleyişten sonra 234 yolcu Almanya’ya gönderildi
Osmancık Eğriyar yolu 47 yıl aradan sonra trafiğe açıldı
Şehit Özel Harekat Müdürünün annesi: “Vatanımı kurtarmak için özel harekatçı olacağım derdi”
Sonbahar yağmuru kışlıkları vurdu
İHA Şanlıurfa muhabiri Şinasi İnan’ın mutlu günü
Erzurum’da “Bir kalem, bir gelecek” projesi
Digor’da aşçı yardımcılarının yıl sonu etkinliği
Özel bireylerin hayatına dokunan proje: "Güçlü aile, güçlü özel birey"