CaseCampus Bootcamp Live’ın yeni dönem başvuruları başladı

Girişimcilik platformu Endeavor’ın, Akbank iş birliğinde hayata geçirdiği genç girişimcilik programı CaseCampus Bootcamp Live’ın yeni dönem başvuruları başladı. Bu yıl, 18 Kasım ve 21-22-23 Kasım tarihlerinde online olarak gerçekleşecek pro...

Girişimcilik platformu Endeavor’ın, Akbank iş birliğinde hayata geçirdiği genç girişimcilik programı CaseCampus Bootcamp Live’ın yeni dönem başvuruları başladı. Bu yıl, 18 Kasım ve 21-22-23 Kasım tarihlerinde online olarak gerçekleşecek program, girişimci gençlerin hayallerinin gerçekleşmesine yardımcı olacak.

Endeavor Türkiye’nin Akbank iş ortaklığında hayata geçirdiği, girişimci olmak isteyen gençleri destekleyen programı “CaseCampus Bootcamp Live” başvuruları başladı. Bu yıl, 18 Kasım ve 21-22-23 Kasım tarihlerinde, 66 katılımcı ile online gerçekleşecek olan program, girişimciliğe ilgi duyan gençleri; başarılı girişimciler, girişimcilik alanında deneyimli uzman ve girişim dünyasından liderler ve yatırımcılar ile bir araya getirecek. CaseCampus, özgün girişimci içeriklerini de katılımcıların bilgisine sunacak.

30 yaşını geçmemiş, üniversite 3’üncü veya 4’üncü sınıf lisans veya lisansüstü öğrencisi veya bir lisans/lisansüstü programından son beş yıl içinde mezun, ileride kendi girişimini oluşturmaya hevesli ya da girişimcilik konularına ilgi duyan gençlerin başvurabileceği program, dört gün süren öğrenim içerikleri ve atölye çalışmalarından oluşacak. Akbank ana sponsorluğunda, tamamen ücretsiz olarak hayata geçecek programa 28 Ekim Pazartesi gününe kadar girişim dünyasına ilgi duyan tüm adaylar başvuru yapabilecek.

Programı değerlendiren Endeavor Türkiye Genel Sekreteri Aslı Kurul Türkmen, “Akbank ve Endeavor Türkiye, girişimcilik ekosisteminin gelişimi için 17 yılı aşkın süredir güçlü bir iş birliği içerisinde çalışıyor. Akbank ile girişimciliğin pek çok alanında hayata geçirdiğimiz programlarımızdan biri de CaseCampus. Girişimcilik ekosistemine nitelikli girişimci adayları kazandırma hedefiyle çıktığımız bu yolda geleceğin liderlerine ilham vererek onları desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Bu yıl sekizinci kez düzenlediğimiz CaseCampus’e, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak öncü girişimcilerden biri olma hayalini taşıyan tüm gençlerimizi davet ediyoruz” dedi.

Akbank Dijital Tasarım ve İnovasyon Bölüm Başkanı Burcu Küçükünal ise “Akbank’ta inovasyon ve girişimcilik alanındaki deneyimlerimizle gençlerin yanında yer almayı ve onların hayallerini ve fikirlerini desteklemeyi önceliklendiriyoruz. Bu kapsamda yenilikçi programımız CaseCampus ile genç girişimcilere özel bir eğitim ve mentorluk yolculuğu sunuyoruz. Bu programda elde edecekleri tecrübelerin bireysel gelişimlerine katkı sunacağına ve aynı zamanda girişimcilik ekosistemimizi güçlendireceğine inanıyoruz” dedi.

Programda kendi işini kurmuş, erken ve ileri aşama başarılı girişimciler, yatırımcılar ve girişimcilik uzmanları konu odaklı iç görü ve deneyimlerini katılımcılarla interaktif şekilde paylaşıyor. Programa başvurular casecampus.org.tr adresi üzerinden yapılabiliyor.

Ekonomi Haberleri

Yıldırım’da kadınlar için güç birliği
GTB üyeleri, SIAL Paris 2024 fuarı’nı ziyaret etti
Turizm İşletmelerine Yönelik Yerel/Yöresel Ürün Kullanımı Durumu Araştırması
Denizli’de beyaz altın hasadı başladı
Karabük’te trafiğe kayıtlı araç sayısı 78 bin 572 oldu
Eskişehir’de kadınlar kooperatiflerle güçleniyor
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: “Asgari ücret tespit komisyonunun yapısına itirazımız var”
Çankırı’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 68 bin oldu
Kastamonu’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 160 bin oldu
Gaziantep’te çevreci ve sürdürülebilir ulaşım için toplu taşıma filosu yenileniyor