Çameli Belediyesi mahalleleri güzelleştiriyor

DENİZLİ(İHA) – Denizli’nin Çameli ilçesinde merkezde yapılan çalışmaları mahallelere taşıyan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Söz verdiğimiz sosyal tesisimizin yapımında sona yaklaşıyoruz” dedi.Çameli ilçesinin Karabayır Ma...

DENİZLİ(İHA) – Denizli’nin Çameli ilçesinde merkezde yapılan çalışmaları mahallelere taşıyan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Söz verdiğimiz sosyal tesisimizin yapımında sona yaklaşıyoruz” dedi.

Çameli ilçesinin Karabayır Mahallesinde sosyal tesis hizmetini başlatan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, çalışmaları yerinde inceledi. İlçe merkezinde bulunan hizmetleri mahallelere de taşıyan Başkan Arslan, tesisi inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Tesisin başından sonuna kadar, yemekhane bölümünden kilit parke taşı döşemesine kadar her detayı titizlikle kontrol etti. Karabayır’da diğer mahallerde bulunan sosyal tesisine kavuşacak. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerimiz gibi, söz verdiğimiz Karabayır Mahallemizdeki sosyal tesisimizin yapımında sona yaklaşıyoruz. İlçe merkezinde ne varsa, mahallelerimizde de olacak demiştik. Çalışmalarımıza da devam edeceğiz” diye konuştu.

Siyaset Haberleri

TBMM Başkan Vekili Önder: "Barışta herkes kazanır"
Öcalan hakkında ’şartlı salıverme’ teklifine şehit ve gazi derneklerinden tepki
Türkel: “Tarıma desteğimiz artarak devam edecek”
Bakan Fidan: “(Lübnan’dan vatandaşların tahliyesi) Uçakla gelmek isteyen olursa onları da alacak bir sistem üzerinde çalıştık”
Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Kasım: "Çözüm ateşkes"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
İtalya Başbakanı Meloni, Lübnan’a gidecek
Terme Muratlı Mahallesi’nin Çarşamba’ya bağlanması talebi reddedildi
Almanya ziyaretini tamamlayan Cıngı, yurda döndü
Başkan Köse Giresun Muhtarlar Meclisi’ne katıldı, hedef ve projelerini anlattı