Çameli Belediyesi Aile Çay Bahçesi ve Lokali hizmete açıldı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de Çameli Belediyesi tarafından yaptırılan aile çay bahçesi ve lokali, Şehit Er Ali Akyol Parkı’nda hizmete girdi.Çameli Şehit Er Ali Akyol Parkı’nda hizmete giren Çameli Belediyesi Aile Çay Bahçesi-Lokalinin aç...

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de Çameli Belediyesi tarafından yaptırılan aile çay bahçesi ve lokali, Şehit Er Ali Akyol Parkı’nda hizmete girdi.
Çameli Şehit Er Ali Akyol Parkı’nda hizmete giren Çameli Belediyesi Aile Çay Bahçesi-Lokalinin açılış törenine ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bu yeni mekanın ilçeye kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Arslan, "Vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda vakit geçirebileceği, çocuklarımızın rahatça oyun oynayabileceği bir alan oluşturduk. Çameli Belediyesi’nin bünyesinde hizmete giren Aile Çay Bahçesi-Lokal, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde yeni tesisinin açılış kurdele kesimi yapıldı. Açılışa katılan vatandaşlar, Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile birlikte çay bahçesini dolaşarak, mekan hakkında bilgi aldı. Aile çay bahçesi ve lokalin içerisinde bulunan havuz ve manzara, katılımcıların büyük ilgisini çekti. İç mekanda ise gelen misafirler, masalarında vakit geçirip, kütüphane kısmında kitap okuyabilecek.

Yaşam Haberleri

Giresun’da kar yağışı nedeniyle mahsur kalan çobanlar kurtarıldı
Kar ve soğukta yayladan zorlu iniş yolculuğu
Elazığ’da otluk alanda korkutan yangın
Sakarya’nın o mahallelerine bin 200 metrelik yeni atıksu hattı
Ahlat’ta domuz sürüsü görüntülendi
Nemrut Kalderası’nın bir yanı sonbahar bir yanı kış
Gümüşhane’de kar ve sis buluştu ortaya tablo gibi bir fotoğraf çıktı
Simillium ile mücadelede yüzde 95 başarı yakaladı
Talas Belediyesi’nin topraksız tarım ürünü safran çiçek açtı
Kahverengi kokarcaya karşı 9 ilçede eş zamanlı mücadele