Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: “Fabrikada meydana gelen patlamayı araştırmak için 2 müfettiş görevlendirildi”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlamayı araştırmak için 2 müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal paylaşı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlamayı araştırmak için 2 müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal paylaşım sitesi X hesabından yaptığı paylaşımda, “Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan işçi kardeşlerimize Allah’tan acil şifalar diliyor, kendilerine ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bakanlık olarak süreci yakından takip ediyoruz. Bakanlığımız tarafından yaşanan olayı araştırmak üzere 1 başmüfettiş ile 1 müfettiş görevlendirilmiştir. Müfettişlerimiz gerekli incelemeleri yapacaktır” dedi.

Siyaset Haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: "Gazilik, bir unvan olmanın ötesinde, milletimizin cesaretinin ve fedakarlığının nişanesidir"
YRP lideri Erbakan: "Belediyecilik hizmetlerimiz ve teşkilat çalışmalarımızla yapılacak olan ilk seçimde hasrete son vereceğiz"
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Karaman’da
Kepez, ortak akılla yürütülecek
MHP Lideri Bahçeli: "Türk adaleti canilerin yakasından mutlaka tutacak, Narin’in ölümünde parmağı olanlar, Sıla’ya kast edenler ümit ederim ki güneş yüzü görmeden kapatıldıkları karanlık hücrelerinde çürüyüp gidecekler."...
Yunusemre’den 3 mahallede hummalı çalışma
Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan: "Gazilere verilen haklar iyileştirilmeli, şehit aileleri ve gazilerimizi tatmin edecek hale getirilmeli"
MHP Lideri Bahçeli: "MHP için anayasanın ilk 4 maddesi ile ilgili tartışma yok hükmündedir."
MHP lideri Bahçeli: "Erken seçim çağrısı akıl tutulması"
MHP Lideri Bahçeli: "Bir kısım Kara Harp Okulu öğrencisinin kılıçları çekerek ettiği korsan yemin ve ardı sıra yaşanan cepheleşmeler huzur ve sükunetimizi, birlik ve beraberliğimizi dar boğaza itecek kadar etki yapmıştır...