Büyükşehir’den şiir dolu muhteşem bir gece

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Nurullah Genç ve İbrahim Sadri ile Şiir Vakti Programı’na katıldı.Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Bele...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Nurullah Genç ve İbrahim Sadri ile Şiir Vakti Programı’na katıldı.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kültürel mirasların eşsiz örneklerine ev sahipliği yapan kadim kent Kayseri’de kültür sanat alanındaki hizmetleri ön plana çıkarmaya ve etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.
Bu kapsamda ünlü şairler Nurullah Genç ve İbrahim Sadri, Kadir Has Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Şiir Vakti Programı ile Kayserililerin yüreklerine dokundu.
Şair Nurullah Genç’in şiirleri, kulaklara ve gönüllere sesiyle dokunan İbrahim Sadri’nin şiirleri sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da sahneye çıkarak, “Şiir sever dostlar, bu iki güzel dostlarımızı dinlemek üzere teşrif eden kardeşlerimize hayırlı geceler diliyorum. Bu iki güzel insan şehrimizi bereketlendirdiler” dedi.
Programda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, “Sizler de bizleri yalnız bırakmıyorsunuz, minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz. Bizler de sizlere layık olmaya çalışıyoruz, ekibimize bu güzel organizasyonu yaptığı için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Büyükkılıç tarafından şairler Nurullah Genç ve İbrahim Sadri’ye çiçek takdim edildi.

Türkiye Haberleri

Kula’nın kurtuluşunun 102. yılı etkinliklerinde İnci Mercan rüzgarı esti
Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı
Bakan Memişoğlu’ndan kaza yapan ambulans ekibine geçmiş olsun ziyareti
Hac Umre Seyahat Acentaları Derneği uyardı: “Ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için son tarih 16 Eylül”
Sultangazi Belediyesi 5. Yaz Spor Okulları Kapanış Programı düzenledi
Bolu Dağı Tüneli trafiğe açıldı: Trafik çilesi bitti
Herkes merak ediyordu; sebebi belli oldu
Büyükkılıç’tan, Kayseri’nin zirvesinde esnaf ziyareti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan vatandaşlara çağrı: “Lütfen ihbar edin”
Bursa’da insanların düşmesine sebep olan çukur onarıldı