Büyükşehirden Pati Şenliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, Kent Park’ta “Pati Şenliği” düzenliyor.Hayvanları Koruma Günü’ne özel düzenlenecek program ile hayvanseverler ve can dostları bir araya getirecek. Pati Şenliği’nde;...

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, Kent Park’ta “Pati Şenliği” düzenliyor.
Hayvanları Koruma Günü’ne özel düzenlenecek program ile hayvanseverler ve can dostları bir araya getirecek. Pati Şenliği’nde; veteriner hekim danışma hizmetinden sahiplendirmeye, konserden çeşitli eğlencelere birçok etkinlik vatandaşlarla buluşacak.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ‘Pati Şenliği’ düzenleniyor. 4’üncüsü gerçekleşecek Pati Şenliği’nde bu yıl da hayvanseverler ve patili dostlar bir araya gelecek.
4 Ekim Cuma günü saat 12.30’da Atakum ilçesi Kent Park’ta gerçekleşecek Pati Şenliği, Cansu Çebi konseri ile başlayacak. Etkinlikte veteriner hekimler tarafından bilgilendirmelerin ve sahiplendirme işlemlerinin yapılabileceği stantlar kurulacak. Yüz boyama, palyaço gibi etkinlikler de programa renk katacak. Tüm hayvan severlerin eğlenceye doyacağı etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi tarafından misafirlere çeşitlik ikramlar da yapılacak.
Sokak hayvanlarının tedavi, bakım, beslenme ve barınma gibi ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Hayvan Hakları Günü’nde düzenleyeceği “4’üncü Pati Şenliği” ile hem vatandaşları hayvan hakları konusunda bilgilendirmeyi hem de sokak canlarına sahiplendirme de yaparak sıcak bir yuvaya kavuşmalarını amaçlıyor.

Yaşam Haberleri

İBB, KİPTAŞ ve Kartal Belediyesi arasında ‘kentsel dönüşüm’ protokolü imzalandı
Köylere durak ve banklar konuluyor
Heyelan bölgelerinde çalışmalar sürüyor
Çevre yoluna büyük bir taş kütlesi düştü
Van’da iki mahalleyi birbirine bağlayan yol yeniden trafiğe açıldı
Başkan Aras İklim Zirvesi için Fransa’ya gidiyor
Akdeniz’in kırsal mahallelerinde yollar asfaltlanıyor
Sinop’taki yağışların ardından kayalık alanda şelale oluştu
14 yıllık çalışma sonuç verdi, Türk bilim adamları bir ilki başardı
Kemer Belediyesinden Dünya Temizlik Günü etkinliği