Büyükşehir Judo Takımı’ndan 2 altın madalya geldi

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları Yunanistan’da 24 ülke 570 sporcunun katıldığı Uluslararası Filippos Cup Turnuvası’nda iki şampiyonluk kazanarak altın madalya ile döndü.Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı,...

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları Yunanistan’da 24 ülke 570 sporcunun katıldığı Uluslararası Filippos Cup Turnuvası’nda iki şampiyonluk kazanarak altın madalya ile döndü.
Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, Yunanistan’ın Kozani -Amindio kentinde 24 ülke 570 sporcunun yer aldığı Uluslararası Filippos Cup Turnuvası’nda Denizli ve Türkiye’yi başarı ile temsil etti. Turnuvaya katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı milli sporcularından Nisa Gökçe Yörük Kadınlar 70 kilogramda tüm rakiplerini mağlup ederek turnuvada şampiyon olurken, bir diğer judoka Muhammed Eren Kurt da Erkekler 67 kilogramda turnuvayı birincilikle tamamlayarak altın madalya almaya hak kazandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu şampiyonada altın madalya alarak kendilerini gururlandıran genç sporcular ile antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Spor Haberleri

Aliağaspor FK, Ayvalık Deplasmanında Sezona 3 Puanla Başladı
Uluslar Ligi’nde ilk hafta maçları tamamlandı
Efeler 09 SFK, ilk maçtan galibiyetle ayrıldı
A Milli Futbol Takımı İzmir’de
TFF’den Paralimpik Milli Takımı’na kutlama
Hatayspor’da Özhan Pulat dönemi sona erdi
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura yükseldi
Umut Ünlü, bir kez daha Paralimpik Oyunları’nda şampiyon
MXGP Türkiye heyecanı başladı
Sivasspor günü çift idmanla tamamladı