Bursa’da uyuşturucu tacirlerine geçit yok

Karacabey’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu madde satan ve kullanan şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi. Polis ekipleri...

Karacabey’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.
Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu madde satan ve kullanan şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi. Polis ekipleri bu kapsamda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen Tuncay G. (48)’yi takibe aldı. Polis ekiplerinin yaptığı teknik ve fizikî takip sonucunda yakalanan şüpheli Tuncay G.’nin Hamidiye Mahallesi Panayır Caddesi’nde bulunan ikametgahında arama yapıldı. Aramada 427 gram bonzai, 3 adet boş tabanca şarjörü, 19 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek, 31 adet pompalı tüfeğe ait dolu fişek, 1 adet uyuşturucu madde yapımında kullanılan aseton, 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan düzenek ve 10 bin 740 TL para ele geçirildi. Ayrıca Tuncay G.’ye ait arabada yapılan aramada da 1 adet tabanca ve 7 adet dolu fişeğe el konuldu.
Uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçundan gözaltına alınan Tuncay G. ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Asayiş Haberleri

Burdur’da çıkan ev yangınında 1 kişi yaralandı, 1 hayvan telef oldu
Bahçelievler’de babasını boğarak öldüren sanık hakkında mütalaa açıklandı
Cinayete kurban gidip kemikleri ortaya çıkan 24 yaşındaki Nihal’in babası: "Başına gidip Fatiha okuyacağımız bir mezarımız oldu"
Edremit’te 3 araç trafik kazası yaptı; 4 yaralı
Hong Kong’da slogan yazılı tişört giyen gence 14 ay hapis cezası
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çarptı; 2 yaralı
Evine 100 metre kala hayatını kaybetti
Otomobil sürücüsünün yaralandığı kaza anı kamerada
Tokat’ta Kalaşnikoflu saldırı
Köpeğin saldırdığı çocuğun annesinden hayvanseverlere tepki