Bursa’da korkutan yangın : Kauçuklar yandı, gökyüzü siyah dumanla kaplandı

Bursa’da otluk alanda başlayan yangın, atıl vaziyette bekleyen kauçuklara sıçradı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından söndürüldü. Siyah dumanlar şehrin bir çok noktasından görülürken, yangının söndürülmesiyle herkes rahat bi...

Bursa’da otluk alanda başlayan yangın, atıl vaziyette bekleyen kauçuklara sıçradı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından söndürüldü. Siyah dumanlar şehrin bir çok noktasından görülürken, yangının söndürülmesiyle herkes rahat bir nefes aldı. Kauçukları gelişigüzel bırakan kişilere işlem yapılıp yapılmadığı ise merak konusu oldu.
Yangın, merkez Nilüfer ilçesi Gökçeköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otluk alanda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, atıl vaziyette bulunan kauçuklara sıçradı. Bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Kauçuk malzemelerin yanması nedeniyle gökyüzü siyah dumanlarla kaplandı.
Yangının çıkış sebebi araştırılırken, kauçukları gelişigüzel bırakan ve kentin havasını kirleten kişi ya da kişiler hakkında ne işlem yapıldığı merak konusu oldu.

Asayiş Haberleri

Ordu’da fındık meselesi yüzünden kavga: Eski muhtar bıçakla yaralandı
Kayganlaşan yolda kamyonet tarlaya girdi: 4 yaralı
İsrail’in Beyrut saldırısında can kaybı 37’ye yükseldi
Afyonkarahisar’da otomobil bariyerlere çarptı: 3 yaralı
Oğlunun nişanında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Albay Tavlı toprağa verildi
Şırnak’ta ağacın altına sığınanların üzerine yıldırım düştü: 2 ölü, 9 yaralı
Polis memurunun Heimlich manevrası ile vatandaşı kurtardı
Alanya’da Alman turist havuzda boğulma tehlikesi geçirdi
Büyükçekmece’de polisten kaçan araç kaza yaptı: 2 gözaltı
Esenyurt’ta otomobil engelli kadına çarptı: 2 yaralı