Bursa polisi hatırlattı: "Uyuşturucu tacirlerini 3 farklı yöntemle ihbar edebilirsiniz"

Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, vatandaşların gördükleri durumlar karşısında 3 farklı yerden ihbarda bulunabileceklerini hatırlattı.İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Ş...

Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, vatandaşların gördükleri durumlar karşısında 3 farklı yerden ihbarda bulunabileceklerini hatırlattı.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, vatandaşların gördükleri durum karşısında Narkotik Vaka Analiz Sistemi (NARVAS), NARKOTEM ihbar hattı ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulunabileceklerini hatırlattı. İl Emniyet Müdürlüğünde yapılan açıklamada şu cümlelere yer verdi:
"Zehir tacirlerine karşı ülke genelinde mahalle ve sokak bazlı sistematik takip için artık NARVAS var. Karşılaştığınız uyuşturucu kullanımı ve ticaretini UYUMA uygulaması NARKOTEM ihbar hattı veya 112 üzerinden mutlaka bildirin. Yapacağınız ihbarın yerini ve konusunu bildirmeniz yeterli kimlik bildirmeniz zorunlu değildir. Yapacağınız her bildirimi NARVAS sistemi ile analiz ederek suç yoğunluk haritaları çıkarıyoruz ve bu noktalara şok uygulamalar yapıyoruz. Unutmayın. Yapacağınız ihbarla zehir tacirlerine yönelik çalışmalara destek olabilirsiniz."

Asayiş Haberleri

Konya’da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı
Sınır ötesine gidecek güvenlik korucuları için uğurlama töreni
Bakan Yerlikaya: “Terör örgütlerine yönelik 35 bin 428 operasyon düzenlendi”
Küçükçekmece’deki silahlı kavgaya ilişkin soruşturma başlatıldı
210 vatandaşa hırsızlık ve dolandırıcılık hakkında bilgilendirme yapıldı
Çatıda kalp krizi geçirdi, ekipler seferber oldu
Polisin çalışmalarında 16 şahsa işlem yapıldı
Kaçak avcılar jandarmanın ağına takıldı
Kastamonu’da beton mikseri ile kamyon çarpıştı: 2 yaralı
Tekirdağ’da kaçak içki operasyonu: Her yer didik didik arandı