Bünyan’dan deprem bölgesine yardım akını

Bünyan Belediyesi tarafından deprem bölgelerine ve depremzedelere ulaştırılmak üzere başlatılan yardım kampanyası halkın büyük desteğiyle deprem bölgelerine...

Bünyan Belediyesi tarafından deprem bölgelerine ve depremzedelere ulaştırılmak üzere başlatılan yardım kampanyası halkın büyük desteğiyle deprem bölgelerine ve depremzedelere akın akın ulaşmaya devam ediyor.

Bünyan Belediyesince depremin hemen ardından başlatılan yardım kampanyası ile bugüne dek Kahramanmaraş ve Malatya başta olmak üzere deprem bölgelerine 7 tır, çok sayıda kamyon ve bölge halkının gönüllü olarak yola çıktığı çok sayıda araç deprem bölgelerine ulaştı ve ulaşmaya devam ediyor.

Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, "Depremin hemen ardından Kaymakamımız Turgut Gülen ile tüm halkımıza yardım çağrısında bulunduk. Şükürler olsun ki halkımız çağrılarımıza kulak vererek yardım yağdırdı ve destek olmak için yardımları toplama noktamız olan Atatürk İlkokulu'na akın etti. Kampanyamızın ilk iki gününde deprem bölgelerine 7 Tır, çok sayıda kamyon ve araç ulaştırdık. Halkımıza yardım ve destekleri için teşekkür ediyor, gelecek yardımları bölgelere ulaştırmak üzere Atatürk İlkokulu'nda bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Haberleri

Kula’nın kurtuluşunun 102. yılı etkinliklerinde İnci Mercan rüzgarı esti
Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı
Bakan Memişoğlu’ndan kaza yapan ambulans ekibine geçmiş olsun ziyareti
Hac Umre Seyahat Acentaları Derneği uyardı: “Ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için son tarih 16 Eylül”
Sultangazi Belediyesi 5. Yaz Spor Okulları Kapanış Programı düzenledi
Bolu Dağı Tüneli trafiğe açıldı: Trafik çilesi bitti
Herkes merak ediyordu; sebebi belli oldu
Büyükkılıç’tan, Kayseri’nin zirvesinde esnaf ziyareti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan vatandaşlara çağrı: “Lütfen ihbar edin”
Bursa’da insanların düşmesine sebep olan çukur onarıldı