Bozova Belediyesi kırsalda yol çalışmalarını sürdürüyor

Bozova Belediyesi, kış aylarında vatandaşların ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için kırsal mahallelerde stabilize yol çalışmalarına devam ediyor.Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tüm kırsal mahallelerde...

Bozova Belediyesi, kış aylarında vatandaşların ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için kırsal mahallelerde stabilize yol çalışmalarına devam ediyor.
Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tüm kırsal mahallelerde ulaşım ağında vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları adına stabilize yol çalışmalarını sürdürüyor. Yol medeniyettir şiarıyla çalışmalarını sürdüren Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal mahallelerde yol çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, vatandaşlardan tam not aldı.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda ekiplerin, diğer mahallelerde de çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdüreceği bildirildi.

Yaşam Haberleri

Ardahan’da şimşekler geceyi aydınlattı
Menteşe’deki yangında alevler geceyi aydınlattı
Sakarya’nın deniz kenarında gün batımı manzarası hayran bıraktı
Büyükşehirden Çal Mağarası açıklaması
Yüksekovalı kadınlar kış hazırlıklarına başladı: Dışarıya kazanlar kuruldu, salça ve menemen yapıldı
Ulu Cami bahçesiyle ilgili iddialara belgeleriyle cevap veren Başkan Aşgın, tartışmalara son noktayı koydu
Dünyanın en uzun ikinci mağarasını sel vurdu
Kumluca’daki orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor
Palandöken’e mevsimin ilk karı yağı
Hatay’da çöpten 60 milyon TL gelir elde edildi