Bodrum Adabük’ünde trafo patladı, alevler lüks sitelere ulaşmadan önlendi

Bodrum Güvercinlik Adabükü’nde çok sayıda sitenin bulunduğu bölgedeki elektrik trafosu patlaması sonrası çıkan kıvılcımlardan başlayan yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile söndürüldü.Güvercinlik Mahallesi Adabükü mevkiind...

Bodrum Güvercinlik Adabükü’nde çok sayıda sitenin bulunduğu bölgedeki elektrik trafosu patlaması sonrası çıkan kıvılcımlardan başlayan yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile söndürüldü.
Güvercinlik Mahallesi Adabükü mevkiinde çok sayıda sitenin yer aldığı Maya Yolu üzerinde yer alan elektrik trafosu aşırı yüklenme sonucu patladı. Büyük bir gürültü ile patlayan trafodan çıkan kıvılcımlar kuru otları tutuşturması sonrası yangın çıktı.
112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi üzerin bölgeye orman arazöz, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yangına havadan helikopter de destek verirken, alevler sitelere ulaşmadan yangın kontrol altına alındı. Bölgede ekiplerin soğutma çalışması devam ediyor.

Asayiş Haberleri

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Rize’de yüzme havuzunda 3 çocuk zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Adalet Bakanı Tunç: "9. yargı paketi olarak bilinen Kanun Teklifinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum"
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Yabancı düşmanlığına, ırkçılığa ve nefret söylemine milli değerlerimizde, kültürümüzde ve inancımızda yer yoktur"
Manisa Büyükşehir İtfaiyesi evleri yanmaktan kurtardı
MSB: "TSK’ya ait 3 adet AS-532 tipi helikopter yangın söndürme çalışmalarına havadan destek sağlıyor" a
Soba bacasında uyuşturucu madde ele geçirildi
Makilik alanda Hint keneviri yetiştirdi, polisten kaçamadı
Ankara’da 4 farklı trafik kazasında 1 ölü 1’i ağır 5 yaralı
Alevler evinin bahçesine kadar geldi, gözyaşlarına hakim olamadı