Bitlis Özgüzelderespor futbolcusu Süphan Dağı eteğinde nikah masasına oturdu

Bitlis Özgüzelderespor Kulübü futbolcusu Ertuğrul Er, Filiz Can ile Süphan Dağı eteğindeki beldede nikah masasına oturdu.Bitlis Özgüzelderespor Kulübü’nün başarılı futbolcusu Ertuğrul Er, sosyal medyada tanıştığı Almanya doğumlu Filiz...

Bitlis Özgüzelderespor Kulübü futbolcusu Ertuğrul Er, Filiz Can ile Süphan Dağı eteğindeki beldede nikah masasına oturdu.
Bitlis Özgüzelderespor Kulübü’nün başarılı futbolcusu Ertuğrul Er, sosyal medyada tanıştığı Almanya doğumlu Filiz Can ile evlenme kararı aldı. Genç çift, nikâh için de Türkiye’nin en yüksek rakımlı beldesi olan Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar Belde Belediyesini tercih ettiler. Süphan Dağı’nın eteğindeki beldeye gelen genç çiftin nikâhını Aydınlar Belediye Başkanı ve Özgüzelderespor Kulübü Başkanı İbrahim Ergün kıydı.
Aydınlar Belediye Başkanı İbrahim Ergün, “Özgüzelderespor Kulübümüzün değerli oyuncusu Ertuğrul ve Almanya’dan gelinimiz Filiz kardeşimizi belediyemizde misafir ettik. Onların nikahını kıydık. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin, mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Bitlis Özgüzelderespor futbolcusu Süphan Dağı eteğinde nikah masasına oturduBitlis Özgüzelderespor futbolcusu Süphan Dağı eteğinde nikah masasına oturdu

Yerel Haberleri

Erzurum Teknik Üniversitesi, eş zamanlı ICBES ve ICHER sempozyumlarına ev sahipliği yaptı
Mandalinalar pazar tezgahlarındaki yerini aldı
Antalya SGK İl Müdürü, iş kazasında hayatını kaybeden vatandaşın ailesini ziyaret etti
Bakan Tekin öğretmen atamalarıyla ilgili konuştu: "Mülakat sonuçlarını yakın zamanda açıklayacağız"
Başkan Geylani Taş, Muhtarlar Gününü kutladı
Oltu’da öğrencilerin barınma sorunu, Başkan Çelebi’nin girişimleriyle çözüldü
Besni’de Muhtarlar Günü kutlandı
Zonguldak Valisi, muhtarları makamında ağırladı
30 yıllık meslek hayatını öğrencilerinin alkışlarıyla noktaladı
Asırlık Emine nineye doğum günü sürprizi