Birecik’te narkotik operasyonları: 13 tutuklama

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen narkotik operasyonlarında 141 kişiye işlem yapılırken gözaltına alınan 13 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen b...

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen narkotik operasyonlarında 141 kişiye işlem yapılırken gözaltına alınan 13 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde polis ve jandarma ekipleri ortaklaşa narkotik operasyonu düzenlendi. Toplam 6 gün boyunca aralıksız olarak üst üste gerçekleştirilen operasyonlarda 141 hakkında işlem yapıldı. Gözaltına alınan 13 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderilirken, yapılan aramalarda 199 kilo esrar, 49 kilo skank, 700 gram metamfetamin, 152 gram eroin, 1 hassa terazi, 5 tabanca, 1 tüfek, 56 mermi, 18 adet elektronik sigara ve bir miktar bonzai ele geçirildi.
Operasyonlarda ayrıca çalıntı olduğu belirlenen 1 araç ve 1 motosiklet ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 77 bin 885 Türk Lirasına da el konuldu.

Asayiş Haberleri

İtalya’da motorundan dumanlar çıkan uçaktaki yolcular tahliye edildi
Salihli’de metruk binalarla ilgili toplantı yapıldı
Tunceli’de tır devrildi: 1 yaralı
Uyuşturucu ve yağma suçlarından cezası bulunan firariyi jandarma yakaladı
Kütahya’da yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlar ile sürücüler denetlendi
Minibüsle otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı
Tarladan mısır koçanı ve üzüm çalan hırsızlar jandarmadan kaçamadı
İnşaat malzemelerini çalan şahıs yakalandı
Emet’te iki motosiklet çapıştı: 1’i ağır 3 yaralı
Erzurum’da düzensiz göçle mücadele operasyonu