Bir Türkiye şampiyonu da Balıkesir’den çıktı

Balıkesir’de LGS sınavından tüm sorulara doğru cevap veren Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu öğrencisi Bersu Tolga 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılanan LGS sonuçları, Balıkesir’in Karesi İ...

Balıkesir’de LGS sınavından tüm sorulara doğru cevap veren Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu öğrencisi Bersu Tolga 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılanan LGS sonuçları, Balıkesir’in Karesi İlçesinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu öğrencisi Bersu Tolga, ailesini ve öğretmenlerini duygulandırdı. Tüm soruları doğru cevaplayan Bersu Tolga, 500 tam puan alarak adını Türkiye şampiyonlarının arasına yazdırdı. Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, "Büyük bir emek ve disiplinli çalışma ile geçen eğitim-öğretim yılının sonunda gerçekleştirilen LGS’de Karesi İlçemizden Türkiye Şampiyonluğunu iBalıkesir’e ve ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizlere büyük bir sevinç yaşatan başarılı öğrencimiz Bersu Tolga’yı tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Bu süreçte bizlerle işbirliği ve güç birliği yapan kıymetli velilerimize, emeği geçen tüm okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitim Haberleri

Van YYÜ’de mezuniyet coşkusu
Sıraları temizleyen okul müdürü: "Çocuklarınıza iyi eğitim verin, başarı evde başlar"
Bakanlıktan ‘atölye programı’ kapsamında yaz tatilinde mesleki beceriler kazanan öğrencilere ziyaret
AKÜ TÖMER öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı
Kur’an kursuna geleneksel kahvaltıyla başlıyorlar
AKÜ, Türkiye’deki Birinci Sırasını Korumaya Devam Ediyor
Ege Üniversitesi 11 dünya sıralamasının tümünde yer alan 6 üniversiteden biri oldu
ALKÜ, Erasmus bütçesini ikiye katladı
Geleceğin Türkiye’si için ter döktüler
Siirt Belediyesi’nde kurs kayıtlar başladı