Bilecik’te emval nakleden araçlar kontrol edildi

Bilecik Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı koruma ekipleri seyir halinde emval nakleden araçların taşıma belgeleri ile damgaya tabii ürünlerin damgaları kontrol edildi.Bilecik ve ilçelerinde Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı koruma ekipleri...

Bilecik Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı koruma ekipleri seyir halinde emval nakleden araçların taşıma belgeleri ile damgaya tabii ürünlerin damgaları kontrol edildi.
Bilecik ve ilçelerinde Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı koruma ekipleri tarafından Türkiye geneli ile eş zamanlı düzenlenen denetimde emval nakleden araçların taşıma belgeleri ile damgaya tabii ürünlerin damgaları kontrol edildi. Ekipleri ormanların kanun dışı müdahalelerden korunması konusunda, orman suçu ve suçla mücadele de etkinlik sağlamak, koruma-kontrol faaliyetlerini artırmak, usulsüzlüklerin önüne geçmek amacıyla, önleme araması yapıldı.
Ayrıca ekiplerce yapılan yol kontrol uygulamalarında orman emvali taşıyan araçların sevk pusulası, nakliye, emval ve mesaha kontrolü ve diğer şüpheli araçlarda önleme araması kontrolü gerçekleştirildi.

Yerel Haberleri

Şehitler için dua edildi, karanfiller bırakıldı
Denetimli serbestlik yükümlüleri milli sporcularla buluştu
Sivaslı iş adamından Atatürk ve silah arkadaşlarına vefa: Bu yıl ikincisini düzenleyecek
Vali Çiftçi’den Aziziye çıkarması
Belediyenin fizik tedavi hizmeti hızla devam ediyor
Özbekistan Taşkent Devlet Diş Hekimliği Enstitüsü Rektörü’nden ESOGÜ’ye ziyaret
Şahin: “Cumhuriyetimiz, Türk milletinin ebedi varlığıyla ilelebet devam edecektir”
Kayıp hayvanlar dron ile bulundu
Büyükşehir’den “Cumhuriyet’e Giden Yol” söyleşisi
Ağrı Merkez Cami resmi olarak hizmete açıldı