Bilecik’te binlerce kişi fener alayında tek yürek oldu

Bilecik Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı kapsamında yapılan fener alayında binlerce Bilecikli bir araya geldi.Atatürk Parkı önünde bir araya gelen Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı belediye başkan yard...

Bilecik Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı kapsamında yapılan fener alayında binlerce Bilecikli bir araya geldi.
Atatürk Parkı önünde bir araya gelen Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş ile yürüyüş gerçekleştirdi. Ellerinde meşalelerle marşlar eşliğinde yürüyen Bileciklilere esnaf ve evlerindeki vatandaşlar da camlardan Türk bayraklarını sallayarak destek verdi.
Daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlara hitaben konuşan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, "Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Zaferden kurtuluşa etkinliklerimiz elbette devam edecek. Emircan İğrek konserimiz ve ardından 5 Eylül’de İlber Ortaylı hocamızı burada ağırlayacağız ve daha sonra 6 Eylül’de konserimiz olacak. Coşkumuz hiç sönmesin. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyeme devam" ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri

Hindistan’ın Cemmu ve Keşmir bölgelerindeki milletvekili seçimleri başladı
Lübnan’daki saldırıya İran’dan kınama: “Siyonist rejime yönelik uluslararası soruşturma açılmalı”
Osman Aşkın Bak: "Türkiye spor devrimi yaşamaktadır"
Lübnan’da patlatılan çağrı cihazlarının Macaristan’da üretildiği açıklandı
Milli teknoloji hamlesine vurgu yapan Bakan Kacır: "İsrail Lübnan’da binlerce cihaza yerleştirdiği patlayıcıları eş zamanlı olarak patlattı"
Akar: "Eğitim ve öğretimi anlamayanlar var. Eğitim ayrı şey, öğrenim ayrı şey"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Savunma sanayisindeki temel amacımız, kendi imkânlarımızla üretebileceğimiz hiçbir ürünü dışarıdan temin etmemek ve yerlilik-millilik oranlarımızı sürekli artırmaktır"
Kayıp ve Zarar Fonu Yönetim Kurulu’nun 3’üncü toplantısı Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de başladı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: “Yeniden Refah Partisi, Anayasa’nın 1,2,3 ve 4. maddelerinin tartışmaya açılmasına olumlu yaklaşmamaktadır”
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: “Türkiye tarımda güçlü bir ülke”