Biden: “Ekibimiz insanların evlerine güvenli bir şekilde geri dönebilmelerini sağlamak için çalışıyor”

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’in Lübnan’da düzenlediği saldırının ardından yaptığı açıklamada, “İsrail’in kuzeyindeki ve Lübnan’ın güneyindeki insanların evlerine güvenli bir şekilde geri dönebilmelerini sağlamak istiyoruz. Dışişleri Bakanı...

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’in Lübnan’da düzenlediği saldırının ardından yaptığı açıklamada, “İsrail’in kuzeyindeki ve Lübnan’ın güneyindeki insanların evlerine güvenli bir şekilde geri dönebilmelerini sağlamak istiyoruz. Dışişleri Bakanı, Savunma Bakanı ve tüm ekibimiz bunu başarmak için istihbarat camiasıyla birlikte çalışıyor” dedi.
ABD Başkanı Joe Biden, kabine toplantısı öncesi Lübnan’da düzenlenen saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Biden, “İsrail’in kuzeyindeki ve Lübnan’ın güneyindeki insanların evlerine güvenli bir şekilde geri dönebilmelerini sağlamak” istediğini söyledi. Ekibinin bu amaç için çalıştığını vurgulayan Biden, “Dışişleri Bakanı, Savunma Bakanı ve tüm ekibimiz bunu başarmak için istihbarat camiasıyla birlikte çalışıyor. Bunu başarana kadar devam edeceğiz ama önümüzde uzun bir yol var” ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları ile 6 üniversiteye rektör atandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran görevden alındı, yerine ise Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Adil Çalışkan atandı.
AK Parti’li Yılmaz: "Milletimizin bize sandıkta, ‘Bazı eksikleriniz var, bunları telafi edin’ ifadesini, sandığın dili olsa da söylese dediğimiz şeyleri biz okuduk"
IDF Sözcüsü Hagari: “Bölgede geniş çaplı bir tırmanış hedeflemiyoruz”
Ceyhan Belediye Başkanı Aydar’a siyasi yasak getirilmesine tepki
Bakan Uraloğlu: "Son 22 yılda ulaştırma ve haberleşmeye 280 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Aliyev: "Diyorlar ki Azerbaycan Karabağ’ı işgal etti, bir ülke kendi toprağını nasıl işgal edebilir?”
Başkan İmamoğlu: "Biz parti devleti değiliz"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen, Ardahan’da
AB, Ukrayna’ya 35 milyar euro kredi sağlayacak